Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа што ги поштеди хари, од хрватот, да дојдеше имаше заушки да им мава на сред утакмица
Точно,а не ТАШАК да ми глуми медијатор. Пенис глуп.

Ќиро ќе вриштеше сега,со срп низ соблекувална ќе ги бркаше.

Помизерна репрезентација не сме имале до сега

Точно,а не ТАШАК да ми глуми медијатор. Пенис глуп.

Ќиро ќе вриштеше сега,со срп низ соблекувална ќе ги бркаше.

:pos: :pos: :pos: :pos:
Ќиро стар е за тоа, ама може Урко да го викне, па на полувреме во соблекувална да им изгаси светло и да им одржи воспитна

Поглупав и подосаден натпревар не сум гледал. Добро бе, на една бедна Андора да не и дадеме гол. Дали слушам wannabeez навивачи (бедни) или што ?

Играат ко пички најголеми !!! Андора ни праат шутеви...стварно незнам дали некад ќе се свестат и да почнат да играат со срце, барем да гинат на терен, ако немаат кој знае каков квалитет. Ми се гади кога ги гледам, со нивните пасови и шутеви. Незнам како може да се сметаат за професионалци кога на ваква пацерска репрезентација немозат да дадат гол.

КОЈ ЦРН БЕДЕМ БЕ? Да стојат у место Андорциве, гол нема дадат мизерииве наши.

Не се знај кој се поголеми аматери..
Страшно.
До кое дереџе дојдовме, ако некогаш сме биле повисоко од ова. Жалосно, незнам ни зошто уствари селектор плаќа овој Хари.

Играчиве треба онака јавно, по весници по медиуми еден по еден по име да се изругаат максимално, да се напраат подоле од гомно!!!
Играат во Азербејџан и казахстан и ѕвезди мислат дека се.
Добро ај некој нека ми каже дали гледа концепт, тактика или формација во играва??? Значи мизерија невидена. Подобро нека стаат деца 18 годишни, нека губат со 10-0 ама бар со срце и поживо ќе играат.

Величе Шумуликоски а.к.а Андреа Пирло :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom