Помош: Барам еден филм!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Hold-up? Не знам дали е тој главно француски се зборува и со банка е, од `85-та.

Дај малку повеќе информации, глумец,година... интересен ми се виде.
--- надополнето: Aug 31, 2011 10:38 PM ---
Или види овде да не го има
http://www.imdb.com/list/c-LjP4k9lR0/
Епа тој канибалистот бил болен од туберколоза и дури одел да се лекува попат го сретнал некој индијанец и му рекол да јади луѓе и така ќе оздрави и ќе стане посилен , и овај го убил индијанецот и оздравел.Потоа имаше една случка со двајца полицајци арно ама едниот пропадна во една дупка и ја скрши ногата, а другиот беше мртов. Да го знаев цел филм немаше овде да барам да ми кажат како се вика, сепак фала за помошта... разгледав на таа листата го нема

С

Спенсер

Гостин
Дечки... филмот со онаа позната бела маска,со раздолжена уста,црн мантил одозгора... и во една зграда мислам ќе иде убиецов,со ножеви нешо ќе коли,ќе убива...

Знаете за што станува збор нели???

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.198

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.198
Не :) маската со издолжена уста... може и јас лошо се изразив :)

За ваквата маска мислев,ама устата продолжува и надоле... сега ме свати? :)
Епа.. одговорот ти е во линкот од сликата. :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не :) маската со издолжена уста... може и јас лошо се изразив :)

За ваквата маска мислев,ама устата продолжува и надоле... сега ме свати? :)
Scream?
--- надополнето: Sep 4, 2011 12:59 AM ---
Епа.. одговорот ти е во линкот од сликата. :)
Ме претекна :)

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
знае некој кои 4ца браќа имаат снимено заедно филм ?
во филмот пронаоѓат една мапа за изгубено богатсво и го бараат богатството... повеќе од филмот нe знам

T

Tetro

Гостин
во филмот пронаоѓат една мапа за изгубено богатсво и го бараат богатството... повеќе од филмот нe знам
Baldwin-ови се четворица, за други не ми е на памет баш во моментов. А се имаат појавено заедно во нешто вакво..
http://www.imdb.com/title/tt0567787/

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не го знаеме тој, ама на овој ми текна, еден глумец глуми четворица, легендарно филмче: Multiplicity (1996)
И мене не ми текнува на 4 браќа актери освен на Болдвиновите, ама не верувам дека тие играле во ист филм...

Борче

Мадридиста
Член од
9 октомври 2010
Мислења
216
Поени од реакции
290
Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
Вака сеа, филмов ми е глеан пред 3-4 години па така да бледо се сеќавам на него...
некои деца ќе пронајдат некои си клучеви па ова она...и ќе има едни како секта што ќе сакаат да го земат и тие богатството,но на крај знам дека ќе дојде витез и ќе го спаси богатството...толку се сеќавам...итно ми треба....фала однапред!!

Kajgana Shop

На врв Bottom