Помош: Барам еден филм!

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
На Џ. Кaмерон мангата му е омилена и најавуваше од порано лајв екшн Battle Angel филм па го одложи за 2016 (лол), после Штрумфатар 2 и 3. Не сум читал манга досега, Blade Of The Immortal ми стои у компј. подолго време па ќе почнам со тоа, да го довршам Watchmen прво. :)
Kako сакаш.Алита вреди да се прочита,само е ongoing и многу бавно излегува.

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.037
Балкански филм во него глуми Тони Михајловски нешто муслиман е па си буца во образот игли незнам баш многу знам дека имаше роми на филмот ... може некој да ми каже !?!

Член од
28 март 2006
Мислења
17.772
Поени од реакции
12.235
Балкански филм во него глуми Тони Михајловски нешто муслиман е па си буца во образот игли незнам баш многу знам дека имаше роми на филмот ... може некој да ми каже !?!
Мислам дека скоро го даваа, Џипси Меџик

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Вака,филмов е малку постар,значи памтам само едно нешто:Тројца мажи одгледуваа 3 бебиња,и сеа,двајцата мажи опљачкаа една продавница за бебиња,и на едниот жената(јапонка)му удри бокс.
Инаку едниот е од сопранови,а се 1 белец и двајца црнци.

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Вака,филмов е малку постар,значи памтам само едно нешто:Тројца мажи одгледуваа 3 бебиња,и сеа,двајцата мажи опљачкаа една продавница за бебиња,и на едниот жената(јапонка)му удри бокс.
Инаку едниот е од сопранови,а се 1 белец и двајца црнци.
My Baby`s Daddy?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Филмов е со Кевин Бејкон прееска го гледав на Халмарк. Заглавени се во некое градче или селце незнам шо беше тоа, немаше многу куќи и едно чудовиште од подземја цело време им испаѓаше.
Се скапав од барање на имдб ама неможам да го најдам.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Филмов е со Кевин Бејкон прееска го гледав на Халмарк. Заглавени се во некое градче или селце незнам шо беше тоа, немаше многу куќи и едно чудовиште од подземја цело време им испаѓаше.
Се скапав од барање на имдб ама неможам да го најдам.
http://www.imdb.com/title/tt0100814/

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Филмов е од `95-`96 некаде. Се работи за едни чудовишта под земја и многу брзо се движат. Можат и да гледаат, и кој е на земја го јадат. И за да бидат на сигурно луѓево се качуваа на коли, на згради... Глумците не ми текнува кои беа ама не беа познати, имаше еден постар со брада, и со еден џип се возеа и им фрлаа динамит, и така мислам заврши.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Филмов е од `95-`96 некаде. Се работи за едни чудовишта под земја и многу брзо се движат. Можат и да гледаат, и кој е на земја го јадат. И за да бидат на сигурно луѓево се качуваа на коли, на згради... Глумците не ми текнува кои беа ама не беа познати, имаше еден постар со брада, и со еден џип се возеа и им фрлаа динамит, и така мислам заврши.
Изгледа истиот го бараме. Види да не е тој бадијала шо го остави :)

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Изгледа истиот го бараме. Види да не е тој бадијала шо го остави :)
Не е тој, ама најдов по насловот дека има 4 дела од Tremors :pos: мислам дека вториот го имам гледано од `95. Затоа и се потсетив кога напиша ти. Фала на двајцата.

Член од
28 август 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
филмот е италијански два дела пред месец дена го имаше на а1 една октомвриска вечер иначе е преводот, дечко и девојка се среќаваат во воз, таа започнува да се гледа со него меѓутоа е во врска со еден друг, и предлага брак и кога го одбива има сообраќајна несреќа, девојката спие со дечкото од возо, и незнам како беше тој оди убива некого и се враќа, доаѓа полиција го апси, тоа првиот дел, вториот го немам гледано

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563
Значи барам еден стар италијански филм - црна комедија каде што главниот лик е еден новинар кој е жив малер. Човекот решава да се самоубие и во моментот кога ќе го испие отровот (направен од апчиња, детергент и останати средства за чистење кои се фино лепо изблендани) сфаќа дека ја освоил главната премија на лото:D.
Човекот некако го губи лифчето и очајно се обидува да го најде, а притоа тука се појавуваат и италијанската мафија, комшиите, луѓето од домот за слепи лица итн.

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Абе Гугл вика дека е
Значи барам еден стар италијански филм - црна комедија каде што главниот лик е еден новинар кој е жив малер. Човекот решава да се самоубие и во моментот кога ќе го испие отровот (направен од апчиња, детергент и останати средства за чистење кои се фино лепо изблендани) сфаќа дека ја освоил главната премија на лото:D.
Човекот некако го губи лифчето и очајно се обидува да го најде, а притоа тука се појавуваат и италијанската мафија, комшиите, луѓето од домот за слепи лица итн.
Абе Гугл враќа највише ова: http://www.imdb.com/title/tt0053779/

... а срам ми е - не сум го глеал, а сум морал - па де, види дали е тој додека ја се отсрамувам...

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Вака: имаше во почетокот на филмот едни две најдобри другарки се, како мали глумат дека имаат венчавка. Едноставно премногу се сакаат и почитуваат. Но после тие закажуваат свадба преку една (како да се изразам) компанија којашто организира венчавки. Од таму нивните две свадби ги закажуваат во исти ден, но тие не се согласуваат со тоа. Нивното пријателство се растура бидејќи една на друга си прават глупости(од кои се смееш до солзи :pos:). На крај мислам дека повторно се погодуваат.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Филмов е значи трилер-хорор... Значи двајца полицајци на почеток ќе бркаат еден канибалист и едниот полицаец ќе пропадни во една дупка, а другиот ќе биди убиен. И колку повеќе јади канибалистов луѓе се посилен е ..

Kajgana Shop

На врв Bottom