Помош: Барам еден филм!

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563
Абе Гугл вика дека е
Абе Гугл враќа највише ова: http://www.imdb.com/title/tt0053779/

... а срам ми е - не сум го глеал, а сум морал - па де, види дали е тој додека ја се отсрамувам...
Не е тој али фала за трудот, нема везе можам и без филмот :D

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Вака: имаше во почетокот на филмот едни две најдобри другарки се, како мали глумат дека имаат венчавка. Едноставно премногу се сакаат и почитуваат. Но после тие закажуваат свадба преку една (како да се изразам) компанија којашто организира венчавки. Од таму нивните две свадби ги закажуваат во исти ден, но тие не се согласуваат со тоа. Нивното пријателство се растура бидејќи една на друга си прават глупости(од кои се смееш до солзи :pos:). На крај мислам дека повторно се погодуваат.
Bride wars.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Филмов е значи трилер-хорор... Значи двајца полицајци на почеток ќе бркаат еден канибалист и едниот полицаец ќе пропадни во една дупка, а другиот ќе биди убиен. И колку повеќе јади канибалистов луѓе се посилен е ..
Некој?

Член од
17 мај 2008
Мислења
44
Поени од реакции
22
ако може некој да ми поможе да најдам еден филм значи филмот 2-3 пати го имам начекано на телма ама не сум го гледал поради x причини се работи за војната во босна мислам дека е американски филм . Авионот борбен ќе се сруши на територија каде што има срби едниот пилот ќе го убијат а другиот ќе го бараат толку знам од филмо... ако некој се сети нека пиши благодарам однапред позз

T

Tetro

Гостин
ако може некој да ми поможе да најдам еден филм значи филмот 2-3 пати го имам начекано на телма ама не сум го гледал поради x причини се работи за војната во босна мислам дека е американски филм . Авионот борбен ќе се сруши на територија каде што има срби едниот пилот ќе го убијат а другиот ќе го бараат толку знам од филмо... ако некој се сети нека пиши благодарам однапред позз
http://www.domacifilmovi.net/nicija-zemlja.php

Член од
10 јули 2010
Мислења
127
Поени од реакции
45
Ај ако може некој да ми каже некој филмови во кој е опишана цела биографија на некој пеач/пеачка.Само побрзо ако може.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Ај ако може некој да ми каже некој филмови во кој е опишана цела биографија на некој пеач/пеачка.Само побрзо ако може.
Прво што ми текнува е ова , иако темава не е за ваков тип на прашања...

С

Спенсер

Гостин
Behind enemy lines. Овој го бараш :)

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Барам филм, француски, за ограбувач на банка. Па во банкава имало трудна жена и сите као да се спаси она, а после ќе испаднела она соучесник, фактички во "стомакот" ќе ги скриела парите.

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Барам филм, француски, за ограбувач на банка. Па во банкава имало трудна жена и сите као да се спаси она, а после ќе испаднела она соучесник, фактички во "стомакот" ќе ги скриела парите.
Hold-up? Не знам дали е тој главно француски се зборува и со банка е, од `85-та.

Дај малку повеќе информации, глумец,година... интересен ми се виде.
--- надополнето: Aug 31, 2011 10:38 PM ---
Или види овде да не го има
http://www.imdb.com/list/c-LjP4k9lR0/

Kajgana Shop

На врв Bottom