Сонови, толкување на сонови

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
neznam tocno sto bi mozelo da znacat branovite vo sonot, no zatoa sto ti bilo prijatno i si sakala da te slikaat odnosno da go ovekovecish i zamrznesh toj moment, najverojatno se raboti za ubavo branuvanje, ubavi i pozitivni cuvstva...
mu pomagash na bratucetti da gi spasi gluvcinjata od macinjata, a pritoa sakash i da gi nahranish, naverojatno ke mu pomognesh da sogleda nekoja vistina, da razlikuva dobro i losho, da se odluci vo vrska so neshto sto go maci, a pri toa da ne nastane nekoja shteta
Многу ти благодарам :) :pipi:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
летање во сон што би можело да значи според вас?

Mama.

уметник
Член од
23 јули 2011
Мислења
524
Поени од реакции
326
летање во сон што би можело да значи според вас?
veke odgovoriv na vakvo prashanje eve ti paste

vakvite sonovi im se slucuvaat na site,mislam deka nema nekoj sto ne go sonil ova.
ovoj son nema znacenje tuku e kako rezultat na dlabokoto dishenje dodeka spies,posebno ako se prevrtish naglo i pocnuvash dlaboko da dishes,silnoto polnenje na belite drobovi vo sonot ti dava cuvstvo deka letash

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
veke odgovoriv na vakvo prashanje eve ti paste

vakvite sonovi im se slucuvaat na site,mislam deka nema nekoj sto ne go sonil ova.
ovoj son nema znacenje tuku e kako rezultat na dlabokoto dishenje dodeka spies,posebno ako se prevrtish naglo i pocnuvash dlaboko da dishes,silnoto polnenje na belite drobovi vo sonot ti dava cuvstvo deka letash
убаво објаснување, инаку јас за летање пак имам слушнато дека значи нова љубов.o_O

Mama.

уметник
Член од
23 јули 2011
Мислења
524
Поени од реакции
326
ona sto go ima kako tolkuvanje vo sonovnicite ne e verodostojno, toj sto znae da tolkuva sonovi nikogash ne se vodi spored niv, najcesto po intuicija i ja bara simbolikata na znacite vo sonot...
mozno e i da ima nekoe znacenje, no dokolku e taka poveke mi odgovara da kazam deka si imala ubavi cuvstva vo momentot koga si spiela.

Член од
1 јули 2008
Мислења
741
Поени од реакции
76
Пред некое време сонував дека се мажам (и тоа типот немам појма кој беше, некој непознат) и моментот во сонот беше дека прво венчаницата ми беше скроз црна и така застанав пред олтар, али после не знам што се деси отидов и се пресоблеков во бела венчаница..Е баш ме интересира толкувањето на ова, ако знае некој :D

Mama.

уметник
Член од
23 јули 2011
Мислења
524
Поени од реакции
326
Пред некое време сонував дека се мажам (и тоа типот немам појма кој беше, некој непознат) и моментот во сонот беше дека прво венчаницата ми беше скроз црна и така застанав пред олтар, али после не знам што се деси отидов и се пресоблеков во бела венчаница..Е баш ме интересира толкувањето на ова, ако знае некој :D
ke imash nekoi poteshkotii, problemi, mozno e i zdravstveni, megutoa vo posleden moment ke reagirash i ke napravish seto toa polesno da zavrshi, ama poteshkotiite nema da gi izbegnesh, ke morash da se soocish so niv

С

сашенко

Гостин
Градење мостови? Се сеќавам дека градев некој гооолем мост.Не буквално да зимам да го правам ама во сонот тој што го гради мостот бев јас и го гледав над реката како стои (огромен мост) до пола изграден и на крајот до каде што е изграден стојат некои луѓе горе.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
nesto najubavo ce ti se sluci od iskustvo ti kazuvam :) ubavo e da go sonuvas toa
немора да ми кажуваш што ти се случило конкретно но барем кажи што одприлика, да знам што да очекувам?

Член од
11 февруари 2011
Мислења
25
Поени од реакции
4
Сум сонувала како дечкото со кој што се гледав извесен период стоел до мене ама никако да ми пријде да зборуваме само од страна ме посматрал и следел се што правам,а сме се наоѓале во двор на некоја многу убава куќа нова изградена со зелена фасада била.Што значи ова може некој да ми каже?

Член од
25 септември 2009
Мислења
793
Поени од реакции
368
Што значи често сонување на авиони?Или ги гледам како летаат или пагјаат,последниот таков сон ми беше вака: со девојка ми и сестра ми сме сакале да идеме со авион во словенија.Сме тргнале и се качуваме во авионот а таму многу познати луѓе.Другари од школо,комшии и тн.Скоро еден саат авионот не полета заради мене затоа што баравме демек некои документи ко за карта нз што и знам дека авионот мн каснеше со полетување.Излегов онака до надвор во меѓувреме на воздух,влегувам после авионот тргнува одма.Се вртам гледам различни луѓе и викам што е ова а наеднаш ова демек авионот автобус станува им викам кај е авионот за словенија,рекоа дека летнал а дека овој автобус одел за некое село го заборавив името во Србија!Се сеќавам имаше малце повеќе цигани внатре.Тргнува автобусов и после 2 3 минути излегов од него.Одам по еден пат и гледам едни што ги познавав од средно ама од друг клас,и тие го испуштиле авионот за словенија!Смешно можеби малце ама би сакал да знам што е зашто мн често сонувам авиони :S

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Moze da mi kazete sto znaci da sonuvas umren covek pak da go sonuvas umren t.e sonuvav deka sum na pogreb kaj nego a toj e okolu 2 godini pocinat

Kajgana Shop

На врв Bottom