Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
a ja so nego bash vo toj moment na kafe bevme, ti mora da si nekoj ludak, znaci ove e preminuvanje na site granici. deckoto ucestvuval vo slucuvanjaat vo kale e najgolemata glupost st nekoj postiral tuka zaedno so toa deka potomci na aleksandar ste bile, mada ova i pogolema glupost mi se cini deka e. nema vise ad ti repliciram, sum znael deka ne cinis tolku ama sega se potvrdi edka si uste poloso od toa. aj pomini si ubavo. bog da cuva. bot
:pos:
Класичен одговор на кафе баш бил со него. Е ај океј ондак нека одговара за знамето.
Хах од каде ова бе аман?! :pos:
Што од каде што треба да ти објаснам кој дел ? :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Од каде тоа дека Нарон Камбери бил на Кале?
Од каде тоа дека не бил ? Тука сигурно нема да кажам од каде е он, од милион причини кој ваљда посебно ТИ како барем добар познавач и човек со кој реално се дискутира ќе сфатиш зошто неможам да ти кажам тука, ама очигледно е нели ? А за да не се расправаме дали бил или не бил еве не бил да речеме, но зошто не одговараше за знамето. Па јас во Албанија да симнам ќе ме стрелаат не само во Албанија туку во било која друга држава. Ама не ова е Македонија и се се базира на тоа кој кај има врски во овој случај Тате е командир на полицијата.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Од каде тоа дека не бил ? Тука сигурно нема да кажам од каде е он, од милион причини кој ваљда посебно ТИ како барем добар познавач и човек со кој реално се дискутира ќе сфатиш зошто неможам да ти кажам тука, ама очигледно е нели ? А за да не се расправаме дали бил или не бил еве не бил да речеме, но зошто не одговараше за знамето. Па јас во Албанија да симнам ќе ме стрелаат не само во Албанија туку во било која друга држава. Ама не ова е Македонија и се се базира на тоа кој кај има врски во овој случај Тате е командир на полицијата.
За другото нема да коментирам туку ќе ти кажам дека на Кале тој не беше.Ова ти е најсигурен извор.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
За другото нема да коментирам туку ќе ти кажам дека на Кале тој не беше.Ова ти е најсигурен извор.
abe uste si teras so nego, covekot so lagi saka da ubeduva i gi misli kako argumenti, ne e sposoben, batali go

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
abe uste si teras so nego, covekot so lagi saka da ubeduva i gi misli kako argumenti, ne e sposoben, batali go
Да бе ги лажам, исто ко што лажам дека го симна знамето, мада не го симнавте вие то падна само од ветрот нели ....

Член од
27 јули 2011
Мислења
50
Поени од реакции
3
od pamet sve pisuvas ...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Ај пошто сите се правите паметни, кој не му е јасно и сака докази нека повели по пп. Тука немам намера да дискутирам што и како беше таму...

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Не се работи само за шверцери бе , туку и Комити требаше да се казнат , но ете куртулија сите со условни казни. Камења фрлаа од двете страни , Комитите од пред влезот мавтаа со раце и го повикуваа Шверцерите на тепачка , па уште и со камења фрлаа , може да се гледа на снимките.

Мене не ми е жал кога некој оди да се тепа и го јаде к*рот на тепачка , барал-нашол , нема лутиш. Комитите бараа тепачка и ја најдоа , го изедоа , тоа е.

Ама кога се собираат како стадо хиени и напаѓаат невини лица, кршат коли и сл. , е тогаш мора да има казни.

Знам два случаја , првиот кога Комитите нападнаа цивилно население во Нерези , на почеток Комитите изиграваа стадо хиени , пошто нападнаа невини жители , а потоа кога излегоа од другата страна мажи подготвени за тепачка , тоа е фер плеј.
Другиот случај е кога Балистите искршија стакла од некои куќи кај стадионот во Тетово , но тоа беше оштетување на имот , за среќа не нападнаа директно некого.

Општо гледано Балистите и Шверцерите се поцивилизирани, од причина што во нивниот историат не знам дека нападнале " цивилно" население иако делуваат во општини каде се мнозинство а има и македонци.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Не се работи само за шверцери бе , туку и Комити требаше да се казнат , но ете куртулија сите со условни казни. Камења фрлаа од двете страни , Комитите од пред влезот мавтаа со раце и го повикуваа Шверцерите на тепачка , па уште и со камења фрлаа , може да се гледа на снимките.

Мене не ми е жал кога некој оди да се тепа и го јаде к*рот на тепачка , барал-нашол , нема лутиш. Комитите бараа тепачка и ја најдоа , го изедоа , тоа е.

Ама кога се собираат како стадо хиени и напаѓаат невини лица, кршат коли и сл. , е тогаш мора да има казни.

Знам два случаја , првиот кога Комитите нападнаа цивилно население во Нерези , на почеток Комитите изиграваа стадо хиени , пошто нападнаа невини жители , а потоа кога излегоа од другата страна мажи подготвени за тепачка , тоа е фер плеј.
Другиот случај е кога Балистите искршија стакла од некои куќи кај стадионот во Тетово , но тоа беше оштетување на имот , за среќа не нападнаа директно некого.

Општо гледано Балистите и Шверцерите се поцивилизирани, од причина што во нивниот историат не знам дека нападнале " цивилно" население иако делуваат во општини каде се мнозинство а има и македонци.
ах...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060

Беше? Снимки гледаш? Па и ја можам да кажам Реал е боље од барса види на снимките кој подобро крши нозе....
Ситуацијата е многу поинаква од тоа како што си имаш ти замислеено. Како тоа сме повикувале на тепачка? Кога јасно БАШ и на снимките може да се види како џандари не спроведуваат кон задниот излез од кој немаат клуч па седиме да го донесат, во тој момент вие пред главната врата урлате не догледувате и од тоа брдото си се пуштате ко индијанци некој со камења со се и сешто мавате по нас, и кој тука предизвикува тепачка ? Кој користеше ножеви ? Чив политичар беше во први редови, и самиот тој ја предизвика тепачката. Зашто не е казнет? Зашто Омер не е ни со условна зашто е ослободен ? Артан груби јасно се гледа како е во дуел со Македонец и како фрла камења ама не добива никаква казна. Кој сте па вие ноќе да упаѓате и да им пречите на работниците. Мало дете да лажеш, не тука на форум...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom