Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
plus nie imame so sto da se vadime (ramazan e 16 casa bes pienje voda bez jadenje i vo vakva vrucina ne moze da izdriz) i zatoa mili moj drugar go znas toj zbor prvo cisti go svojot dvor posle zbori za drgite
А демек вие сите постите, ај доста со приказни ! Вие сте дерби навивачи, се собирате само за Тетекс и Вардар или поточно за Војводи и Комити..

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
А демек вие сите постите, ај доста со приказни ! Вие сте дерби навивачи, се собирате само за Тетекс и Вардар или поточно за Војводи и Комити..
Ај баталете ги нив.
Глеам друже член си на Рибари. Па дај стави некоа слика, клип ако сте навивале нешто сезонава. А мислам дека имаше најави дека ќе навивате и на домашната утакмица и сега на гостувањето во Штип. :)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Ај баталете ги нив.
Глеам друже член си на Рибари. Па дај стави некоа слика, клип ако сте навивале нешто сезонава. А мислам дека имаше најави дека ќе навивате и на домашната утакмица и сега на гостувањето во Штип. :)
ОХРИД - Силекс

Брегалница - ОХРИД

Повеќе слики на http://www.facebook.com/profile.php?id=100001917611436

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Најсмешно ми е кога ќе читам "а демек вие постите".Исто како да ви кажеме ни на вас абе демек вие го славите Велигден или Божик.

Има и што постат и што не постат но повеќето постат.

А за тоа дали сме дерби навивачи нема да ти пишувам бидејќи толку знаеш...се гледа колку си информиран.
Имаш слики и видеа...можеш да бараш да видиш.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Рибари...
Шо пишува на втората коцка(на втората слика)....?
БОА-ова најверојатно е BLUE OHRID ARMY...
Буквите подолу не ми се разбирливи...
Како да читам ЗАТОА?:eek:
БОА-ЗАТОА?:confused:

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Рибари...
Шо пишува на втората коцка(на втората слика)....?
БОА-ова најверојатно е BLUE OHRID ARMY...
Буквите подолу не ми се разбирливи...
Како да читам ЗАТОА?:eek:
БОА-ЗАТОА?:confused:
Пишува УЛТРА !

Најсмешно ми е кога ќе читам "а демек вие постите".Исто како да ви кажеме ни на вас абе демек вие го славите Велигден или Божик.

Има и што постат и што не постат но повеќето постат.

А за тоа дали сме дерби навивачи нема да ти пишувам бидејќи толку знаеш...се гледа колку си информиран.
Имаш слики и видеа...можеш да бараш да видиш.
Ако добро прочиташ ќе видиш дека напишав "а демек вие СИТЕ постите", имам другари муслимани и знам дека ретки се тие кои постат, посебно од помладата генерација.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Оваа со Охрид - Силекс не е лошо, солидна бројка, само мора да изработите некои нови транспаренти овие ептен застарени и обични платна, мора малце да се потрудите трибината поубаво да изгледа :) другото е супер, само напред Рибари :D се гледаме следно коло :)

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Гол, секоја чест денес, неверојатни бевте... (y)

Член од
27 јули 2011
Мислења
50
Поени од реакции
3
Пишува УЛТРА !

Ако добро прочиташ ќе видиш дека напишав "а демек вие СИТЕ постите", имам другари муслимани и знам дека ретки се тие кои постат, посебно од помладата генерација.
jas sum od mladata generacija i postam i ?

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Па и во Комити има еден торбеш шо пости, а не пропушта утакмица, дома-гости, а се знае шо се случува коа се оди на гостување, пиење, мезење и слично. Плус сеа на гостувањата 3 саати во еден правец на 40 степени без вода и храна, а другите 60-70 луѓе во бус пијат, јадат... Значи, според мене, не е оправдување да не се навива.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Темава иде кон затварање, продолжете со ваква дискусија што воопшто не е за Фудбал (постење, пиење, кој пости кој не..) до вечер ви гарантирам дека ќе е под клуч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom