Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Позаштитени се и од најзагрозениот вид на животни во светот...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
konkretno prasav sto sakavte?
kako da se kaznat i za sto, objasni
Прво:
Омер Буњаку воџа на Шверцери не требаше да биде ослободен воопшто, а не дури и политичари го ослободуваат пред камери.
Артан Груби политичар и член на Разбуди се учествува во инциденти кој што се направени ради негова иницијатива.
Вие нападнавте и треба да платите со затвор и парична казна. Кога можеше за плоштад 2 камена каде што беа фрлени наши членови да се казнуваат без потреба иако се невини така може и вие да го кркнете еднаш.
Дотичниот господин Иљмаз кој забоде нож во ногата на Македонец да одговара со обид за убиство.
Дотичниот Нарон Камбери(знам дека читаш извини за ова) да одговара пред Апелационен суд за симнување на Македонското знаме во Кичево.
Ертан и Фахриу не им знам презиме да одговараат исто пред законот за нападот на наши членови по кој што завршиле во болница поради дупнатини на главите од камења. Еве ова, ама поларна мечка заштитена бе у к*рац....

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
sve ok, ama madinjata mi gi iskornavte so toa deka vo vasa drzava nie imame poveke prava, aman, da bides albanec eden den pa da gledame kako ke zboruvas. preku k*rac i so toa deka vie ste bile gragani od vtor red, a nie ziveeme vo sreka i harmonija, ste se slusnale li nekogas sto lomotate? ima nema kraj na vasite gluposti. i te prasav konkretno za temata, ne te prasav koj sto pravel vo 2001va i koj postel ili ne.
--- надополнето: Aug 24, 2011 5:19 PM ---
da pocnam da redam tuka ja slucai kako tvoite gluposti pogore, ke nema kraj na forumov

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
sve ok, ama madinjata mi gi iskornavte so toa deka vo vasa drzava nie imame poveke prava, aman, da bides albanec eden den pa da gledame kako ke zboruvas. preku k*rac i so toa deka vie ste bile gragani od vtor red, a nie ziveeme vo sreka i harmonija, ste se slusnale li nekogas sto lomotate? ima nema kraj na vasite gluposti. i te prasav konkretno za temata, ne te prasav koj sto pravel vo 2001va i koj postel ili ne.
--- надополнето: Aug 24, 2011 5:19 PM ---
da pocnam da redam tuka ja slucai kako tvoite gluposti pogore, ke nema kraj na forumov
Дечко ти да не си утнал апчињата ? Кај виде дека спомнав дека вие имате повеќе права во мојот претходен пост? Кај виде дека сме граѓани од втор ред кај го напишав тоа ? Конкретно ти одговорив на темата. Сите овие беа учесници на Кале што не ти е јасно стварно ен знам...

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
polarna mecka be u kurac pogore si napisal, koj e na apcinja ?
sea gledame i dvajcata deka nitu znaete sto zboruvate, ja te prasav za slucajot vo kale ti mi go spomenuvas kicevo. da ne sakas uste nesto da spodelis so mene?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
polarna mecka be u kurac pogore si napisal, koj e na apcinja ?
sea gledame i dvajcata deka nitu znaete sto zboruvate, ja te prasav za slucajot vo kale ti mi go spomenuvas kicevo. da ne sakas uste nesto da spodelis so mene?
Абе дечко, ај докажи ми дека не сте заштитени ко мечки па ќе правиме муабет. Чист пример ти е Кале што го спомуваш. Кичево го спомнав ради тоа што дечкото т.е. Нарон Камбери учествуваше и на Кале, јасно ти е сеа ?

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Абе дечко, ај докажи ми дека не сте заштитени ко мечки па ќе правиме муабет. Чист пример ти е Кале што го спомуваш. Кичево го спомнав ради тоа што дечкото т.е. Нарон Камбери учествуваше и на Кале, јасно ти е сеа ?
a ja so nego bash vo toj moment na kafe bevme, ti mora da si nekoj ludak, znaci ove e preminuvanje na site granici. deckoto ucestvuval vo slucuvanjaat vo kale e najgolemata glupost st nekoj postiral tuka zaedno so toa deka potomci na aleksandar ste bile, mada ova i pogolema glupost mi se cini deka e. nema vise ad ti repliciram, sum znael deka ne cinis tolku ama sega se potvrdi edka si uste poloso od toa. aj pomini si ubavo. bog da cuva. bot

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Хах од каде ова бе аман?! :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom