Diablo 3

B

Blacks

Гостин
Kako sto sum procital (mozebi gresno sum razbral) TITAN ke bide novata WoW 2,so mnogu jaka grafika i igrivost koj sto segasnata WoW e samo 10% od TITAN, WoW poveke nema da vadat prodolzenija,
Titan нема да има врска со WoW ни во storyline ни во gameplay. Барем од досегашните шпекулации. A WoW ќе си продолжи како што беше до сега, немаат Близард планови да ја сечат.

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
Играва во скоро време иде во бета.Сите кој што се заинтересирани нека си направат апдејт на бета профилот на бателнет.
За подетални информации на линкот подоле.

http://forums.battle.net/thread.html?topicId=27822632904&sid=3000

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Се израдував премногу кога разбрав дека конечно Diablo ќе добие 3-то продолжение и комплетно се разочарав за истото колку повеќе дознавав за него. Едноставно според мене во досега прикажаното и те како фали оној Diablo момент, мрачна готско сатанистичка атмосвера која ја имаше во претходните два дела. Од кога го презентираа Demon Hunter-от мааалку ми се смени мислењето и си реков, па можеби и ќе ја играм, ама она последното кое го објавија дека ќе има аукциска куќа во која предметите ќе се плаќаат со вистински пари ми е комплетен downfall, и втора работа, нема да може да се игра без интернет. Пробуваат да ја заштитат играта од пиратерија? Зар малку ли приватни WoW сервери има на интернетов? Смешно. Но како и да е мислам дека ќе ја заиграм па ќе видиме дали ќе ми се допадне тогаш, до сега имам премногу разочарувања.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Се израдував премногу кога разбрав дека конечно Diablo ќе добие 3-то продолжение и комплетно се разочарав за истото колку повеќе дознавав за него. Едноставно според мене во досега прикажаното и те како фали оној Diablo момент, мрачна готско сатанистичка атмосвера која ја имаше во претходните два дела. Од кога го презентираа Demon Hunter-от мааалку ми се смени мислењето и си реков, па можеби и ќе ја играм, ама она последното кое го објавија дека ќе има аукциска куќа во која предметите ќе се плаќаат со вистински пари ми е комплетен downfall, и втора работа, нема да може да се игра без интернет. Пробуваат да ја заштитат играта од пиратерија? Зар малку ли приватни WoW сервери има на интернетов? Смешно. Но како и да е мислам дека ќе ја заиграм па ќе видиме дали ќе ми се допадне тогаш, до сега имам премногу разочарувања.
Од играта имаат прикажано 1%, од кај знаеш дека нема да има мрачни, готски атмосфери?

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Од играта имаат прикажано 1%, од кај знаеш дека нема да има мрачни, готски атмосфери?
EDIT: Готски, да ќе има во тоа не се сомневам, ама готско сатанистички, ја до сега не видов.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
EDIT: Готски, да ќе има во тоа не се сомневам, ама готско сатанистички, ја до сега не видов.
Сатаната = Ѓаволот = DIABLO.

Како во Half-Life да нема хебла :)

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Сатаната = Ѓаволот = DIABLO.

Како во Half-Life да нема хебла :)
Хммм, тука си во право, тоа eventually е сатанистичкиот дел во играта, односно во досега покажаното од играта, можеби требаше да бидај појасен, значи во претходните игри имаше цели соби, зандани пештери во кои имаше раскасапени тела, луѓе набиени на колци, глави парчосани и зидови прелеани со крв и сатанистички симболи напишани со крв, односно повеќе реферирав на дизајнот на самите региони и околини во играта.

Но во право си за горенапишаното.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Хммм, тука си во право, тоа eventually е сатанистичкиот дел во играта, односно во досега покажаното од играта, можеби требаше да бидај појасен, значи во претходните игри имаше цели соби, зандани пештери во кои имаше раскасапени тела, луѓе набиени на колци, глави парчосани и зидови прелеани со крв и сатанистички симболи напишани со крв, односно повеќе реферирав на дизајнот на самите региони и околини во играта.

Но во право си за горенапишаното.
А што мислиш, Tristram и неговите подземни катакомби, какви ќе бидат? Аква паркот во Пробиштип? :)

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
А што мислиш, Tristram и неговите подземни катакомби, какви ќе бидат? Аква паркот во Пробиштип? :)
Ако на некој од девелоперите од BLizzard Аква паркот во Пробиштип му се допаднал не би ме чудело, како тргнаа од BLizzard у WoW да шлапаат и што треба и што не треба да има во играта искрено не би ме чудело да го видам Аква Паркот у Пробиштип и у Diablo 3. :D

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
HAHAHHAHAAAAAAAAAA me iznasmea denes
--- надополнето: Aug 24, 2011 9:09 AM ---
Ako de neka se plakaat so vistinski pari, ke ti padne nekoj epic item ke go stavis ke zemes nekoe dolarce i ke si ja platis igrata za da igras ponatamu, parite ke odele na battlenet smetka taka da so nejze ke mozes da si kupuvas gejm kard

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
HAHAHHAHAAAAAAAAAA me iznasmea denes
--- надополнето: Aug 24, 2011 9:09 AM ---

Ako de neka se plakaat so vistinski pari, ke ti padne nekoj epic item ke go stavis ke zemes nekoe dolarce i ke si ja platis igrata za da igras ponatamu, parite ke odele na battlenet smetka taka da so nejze ke mozes da si kupuvas gejm kard
Хммм, ја колку што знам нема да се плаќа месечна претплата.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Ја осеќам дека Диабло 3 ке биде глупа игра за оние кои на времето уживале во Диабло 2. За овие од новите генерации најверојатно ке биде супер.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Ќе видиме како ќе испадне ова со real cash auction house...ама јас пак мислам дека ќе биде FAIL пошто ќе треба да дадеш вистински пари за да воопшто направиш аукција за item којшто ќе го продаваш за вистински пари.

Kajgana Shop

На врв Bottom