Diablo 3

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Не е важно кога ќе излезе, важно е да ја бива. Да не ја усерат како што прават многумина денес, кои набрзинка штанцаат и затоа упропастуваат цели серијали. Сепак Близард досега не зафркнал, па сум оптимистички расположен. Ќе си почекам.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Старциве од Близард уште прават игри? Мислам дека си го направија своето и дека треба да се пензионираат.

Или пак нека направат некоја модерна стратешка игра. И под тоа не мислам само модерна по графика.

Член од
6 март 2007
Мислења
307
Поени од реакции
184
на 1 Јуни почнува бетата за Diablo 3 значи при крај на 2011 ке излезе играта

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Јас не сум некој гејмер, ама Диабло го поштувам и ако некоја игра би ја играл од сегашните сигурно тоа ќе биде Диабло 3 :)

B

Blacks

Гостин
Старциве од Близард уште прават игри? Мислам дека си го направија своето и дека треба да се пензионираат.

Или пак нека направат некоја модерна стратешка игра. И под тоа не мислам само модерна по графика.
You fucking kidding me!?

BTW се спрема нова MMORPG игра од Близард codename:Titan, ќе биде FPS MMORPG. Се очекува да биде најавена годинава на Близкон а да излезе 2012, тоа значи дека ќе излезе некаде 2015 :)

HeRbEs

-WandereR-
Член од
21 јуни 2005
Мислења
766
Поени од реакции
272
You fucking kidding me!?

BTW се спрема нова MMORPG игра од Близард codename:Titan, ќе биде FPS MMORPG. Се очекува да биде најавена годинава на Близкон а да излезе 2012, тоа значи дека ќе излезе некаде 2015 :)
Ќе биде комедии Близард и FPS ahhaahhah трагедии :) :)

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Ќе биде комедии Близард и FPS ahhaahhah трагедии :) :)
Ако компаниите прават едно те исто,ќе завршат како Нинтендо кои на стара слава секоја година издаваат нова Зелда,Марио итн со иста гејмплеј шема.Ја разбирам намерата на Близард да влезе во нови води.Нешто слично со Bioware кој меша TPS со RPG.

Член од
31 јануари 2011
Мислења
779
Поени од реакции
382
Ако ја направат по мрачна ко двојката закон ке биде. А ако ја направат ко ЊОЊ у стил на контраст, бои тапа ке биде.

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367

Добро гледам насекаде фрлаш негативни мисли за било која игра, ќе може ли да ми кажеш за тебе која игра ги задоволува сите стандарди за една добра игра.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
А демото че можи секој да ја игра или само ако имаш Близард акаунт??? Одвај ја чекам да излези финалната верзија, спремен сум и да плаќам за акаунт тогаш

Префриганиот!

(Простор за Реклама)
Член од
16 декември 2007
Мислења
1.203
Поени од реакции
73
Ако ја направат по мрачна ко двојката закон ке биде. А ако ја направат ко ЊОЊ у стил на контраст, бои тапа ке биде.
пријателе wow беше така направена зошто ако си читал лорето и се, ако си играл Warcraft ке видиш дека азерот е опишуван како што е правен во играта, дрва зеленила.... а графиката кога изелезе беше нешто феноменално :) сеа е да застарена, али ја реставрираат по малце :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
некој beta keys нешто а у... ? не да ми даде, да има играно, да каже импресии итн.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
некој beta keys нешто а у... ? не да ми даде, да има играно, да каже импресии итн.
Beta keys можно е да пуштат до крајот на годинава, нешто си помешал.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
You fucking kidding me!?

Kako sto sum procital (mozebi gresno sum razbral) TITAN ke bide novata WoW 2,so mnogu jaka grafika i igrivost koj sto segasnata WoW e samo 10% od TITAN, WoW poveke nema da vadat prodolzenija,

Kajgana Shop

На врв Bottom