Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
извинете што одам офтопик однапред но морам да му реплицирам на членов за негово добро а богами и за доброто на другите.
ако некој сака да мери колку му оди колата не му препорачувам да мери на обилколницава поготово не од петљата за радишани до петљата за стајковци затоа што таму ама баш секој втор ден полиција казнува !
Tnx :)
На таа релација ептен често возам и познато ми е дека има Highway police често. Но, кога при само излегување на автопатот ќе ги видам паркирани покрај клучката, ги одминувам и си притискам лежерно. Тешко дека ќе се пуштат по мене, а и да се пуштат тешко ќе ме стасаат;)

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
Еве да сум нај искрен,другарми ми ја даде колата да ја повозам,голф 4 бензин,и реков сега ке ја пустам многу и возам 140 оди на кај 150 и ме фати една паниика и неможев повеке.

Член од
5 јануари 2010
Мислења
195
Поени од реакции
154
Tnx :)
На таа релација ептен често возам и познато ми е дека има Highway police често. Но, кога при само излегување на автопатот ќе ги видам паркирани покрај клучката, ги одминувам и си притискам лежерно. Тешко дека ќе се пуштат по мене, а и да се пуштат тешко ќе ме стасаат;)
mislam deka kje te stasat. Najcesto sedat u kola i cekaat inace sega koga kje staat kameri kje vidis samo os smetka ti falat 300 evra inace jas ziveam kaj obikolnica i ne e bas sigurna za brza voznja . nemozam da se falam so brza voznja 60 km/h so motorce so kola si vozam 110 a so yamaha r6 240 i vekje na motor drug da me vozi ne se kacuvam :eek:

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
mislam deka kje te stasat. Najcesto sedat u kola i cekaat inace sega koga kje staat kameri kje vidis samo os smetka ti falat 300 evra inace jas ziveam kaj obikolnica i ne e bas sigurna za brza voznja . nemozam da se falam so brza voznja 60 km/h so motorce so kola si vozam 110 a so yamaha r6 240 i vekje na motor drug da me vozi ne se kacuvam :eek:
Верувај ми, и таа приказна со камерите што ја слушаме насекаде ќе биде чудо за 3 дена! Некој треба да испере пари со набавката на сета таа опрема. Како и да е ти гарантирам дека нема да биде баш така како што се шират приказните. Инаку, нека повелат да ме стасаат, бујрум;) На почеток од Август (овој месец) видов колку се агилни и способни да стасаат бегалец на автопат, со сопствени очи се уверив!

Член од
5 јануари 2010
Мислења
195
Поени од реакции
154
Верувај ми, и таа приказна со камерите што ја слушаме насекаде ќе биде чудо за 3 дена! Некој треба да испере пари со набавката на сета таа опрема. Како и да е ти гарантирам дека нема да биде баш така како што се шират приказните. Инаку, нека повелат да ме стасаат, бујрум;) На почеток од Август (овој месец) видов колку се агилни и способни да стасаат бегалец на автопат, со сопствени очи се уверив!
A be najdobro da nemas problemi so policija a i da ne te brkaat uste bolje inace za kamerite moze i si vo pravo ali ako ne sega moze nekogas i da prorabotat ja bi nemal problemi i so niv

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
извинете за офтопик унапред али едноставно морам!

приказната со камерите ке стане реалност еден ден. и тоа во брзо врене - никој не е будала да дава толку пари за опрема за да му стои како украс или инвентар! а околу стасувањето - баш и немора да те стасаат и да те запрат.. доволно е да ти се доближат и сликаат/снимаат... по регистрација некој у баво си кажа горе ке ти стигне дома честитка со брзината на светлината а ти оди докажувај по судови дали е така или не е така. од државна чешма никој не се напил вода пријател а нема ни ти во тоа биди сигурен !!!

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
извинете за офтопик унапред али едноставно морам!

приказната со камерите ке стане реалност еден ден. и тоа во брзо врене - никој не е будала да дава толку пари за опрема за да му стои како украс или инвентар! а околу стасувањето - баш и немора да те стасаат и да те запрат.. доволно е да ти се доближат и сликаат/снимаат... по регистрација некој у баво си кажа горе ке ти стигне дома честитка со брзината на светлината а ти оди докажувај по судови дали е така или не е така. од државна чешма никој не се напил вода пријател а нема ни ти во тоа биди сигурен !!!
Јас не пијам вода од државна чешма. Ја пијат тие што ги набавуваат камерите и опремата! Инаку со свои очи видов како и колку можат да стасаат бегалец на автопат. Не ги бива!!! А камерите? Најпосле и за нив има лек...покривање таблица и ставање подкапа под кацига па нека ме бараат по фаца или по боја на возилото. Но, сеуште тврдам дека најпрвин оние кои ја набавиле опремата ќе иницираат нејзино нефункционирање зашто први тие нема да сакаат да ги плаќаат казните.

Член од
26 јули 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
92km/h so yiying 50cm3 na avtopat , 160km/h so Yamaha 250 cm3 vo Skopje , 180 km/h so Seat toledo 220 km/h so pezo 306 s16 1.8cm3 Veles Skopje

Kajgana Shop

На врв Bottom