Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

Член од
30 август 2009
Мислења
11
Поени од реакции
11
120 километри на час со Голф 1 . Ова на патот Прилеп-Крушево.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Со мое пунто највеќе до 80км/х, а со ц3 на автошколата 100км/х, иначе и јас уште немам положено.

Член од
14 септември 2011
Мислења
16
Поени од реакции
2
Land Rover Freelander td4 2002god-180km/h ( common rail motor ) na avtopatot Janina-Kozani
Suzuki Swift 1.3 68ps 1996 - 170 Tetovo-Gostivar

Ova se moi licni,a se imam vozeno 230km/h so Audi A6 3.0tdi tiptronic Kumanovo-Skopje

Mihailovskii

Пензионер
Член од
17 септември 2011
Мислења
41
Поени од реакции
9
Ајде сите (ама искрено) да си кажете колку брзо, и со што сте возеле, по можност и каде.

Јас со Ауди А6 2.8 I Скопје - Петровец некаде околу 220 (според километражата 230 отприлика)

А вие?
На истото место со истата брзина со Kawasaki Ninja 1000 со еден другар на чичко ми, ѕверски беше едвај чекав да се симнам хахаха, мислиш лентине на автопатон се споени

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.815
Поени од реакции
1.570
Најдовте тема да си ги мерите?

Брзото возење е глупаво, а ке потврдат сите сообраќајки и загинати лица околу вас.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Најдовте тема да си ги мерите?

Брзото возење е глупаво, а ке потврдат сите сообраќајки и загинати лица околу вас.
Фала шо не просветли, чунки ние имаме мозок од врапче па не размислуваме за последиците.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.815
Поени од реакции
1.570
Фала шо не просветли, чунки ние имаме мозок од врапче па не размислуваме за последиците.
Па незнам дали размислуваш за последиците ако возиш со 180 ама тоа е. Правете што сакате, само темава ке послужи уште толку да се охрабрат глупавите и да стегаат по патот како да возат формула.

Се дури не се случи најлошото, но потоа ке биде касно.

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Па незнам дали размислуваш за последиците ако возиш со 180 ама тоа е. Правете што сакате, само темава ке послужи уште толку да се охрабрат глупавите и да стегаат по патот како да возат формула.

Се дури не се случи најлошото, но потоа ке биде касно.
ај не се замарај многу многу... или боље речено не замарај. ако имаш да кажеш нешто по повод насловов фино, ако не не ми паметувај. иди дома глеј си го предивото и вози си полека-пензионерски. остај не нас “будалите“ и “ненормалните“ со мозок на врапче да си летаме со истиот баш како врапче... ако тебе не те пали брзина некого го пали. а втора работа е дека ете ти си параглајдер. тебе те пали висина.. ни на крај памет не би летал на таа висина со едно крпче на 3 цевки ставено. кај е тука размислувањето за последиците? јас сакам на свои нозе да стојам и да си го комаднам правецот... значи...? секој со својот ќеиф и подигач на адреналин...

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.815
Поени од реакции
1.570
ај не се замарај многу многу... или боље речено не замарај. ако имаш да кажеш нешто по повод насловов фино, ако не не ми паметувај. иди дома глеј си го предивото и вози си полека-пензионерски. остај не нас “будалите“ и “ненормалните“ со мозок на врапче да си летаме со истиот баш како врапче... ако тебе не те пали брзина некого го пали. а втора работа е дека ете ти си параглајдер. тебе те пали висина.. ни на крај памет не би летал на таа висина со едно крпче на 3 цевки ставено. кај е тука размислувањето за последиците? јас сакам на свои нозе да стојам и да си го комаднам правецот... значи...? секој со својот ќеиф и подигач на адреналин...
хахахх. Не сум параглајдер така ми е никот само :)

ОК правете што сакате. Убаво кажа за врапчето.

Kajgana Shop

На врв Bottom