Првиот аква-парк во Македонија (Пробиштип)!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
^Ја отидов негде накај 2 саат и Џамбазов свиреше и пееше,после некој бенд имаше и некој диџеј имаше.
Целосното искуство беше тапа, сеуште не ми е јасно зашто го отворија ако не е завршен(во соблекувалните,да да имаше соблекувални :vozbud:,имаше сеуште канти со со боја и четки и сеуште беа мокри ѕидовите) али за да го завршат ке им требаат уште добри 6 месеци.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
^Ја отидов негде накај 2 саат и Џамбазов свиреше и пееше,после некој бенд имаше и некој диџеј имаше.
Целосното искуство беше тапа, сеуште не ми е јасно зашто го отворија ако не е завршен(во соблекувалните,да да имаше соблекувални :vozbud:,имаше сеуште канти со со боја и четки и сеуште беа мокри ѕидовите) али за да го завршат ке им требаат уште добри 6 месеци.
Хахахах... Абе кантите се сам да удриш една рака, дур си таму. ;)

T

Tetro

Гостин
Али најсмешното во целава приказна ми е „инвестиција од 2 милиони евра“... Не сум експерт за водени реквизити, ама не ви изгледа ова повеќе на 2 милиони денари? :)
Не само 2 мил., може и поскапо да фати ако се користи квалитетен материјал.
И јас не сум експерт (за конструкции), ама до пола стигнав некаде.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Сакам...вакво!!! Во Пробиштип:icon_lol:

Ух, адреналин до даска!
Јас баш и не сакам затворени тобогани, малце сум клаустрофобична + загушливи ми се многу.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Ух, адреналин до даска!
Јас баш и не сакам затворени тобогани, малце сум клаустрофобична + загушливи ми се многу.
Ама сепак е јако да се спуштиш тука :)
Не секој би се осмелил :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom