Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
ахххх осеќам дека сите ги знаеш ти :) со исклучок на мене и аут оф риалити ако дојде :) незгодно ми е ама ај.. ке се појавам па ке пишам тука искуството како е :) иако ми е прв пат нема да боли нели? : )
Ахахаха не бе, лош впечаток. Иначе не боли уживај, само додека се појавиш. Пријатни луѓе има на форумов.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
OKEJ договорено само уште 2 прашања. - претпоставувам вие горе доле се знаете меѓу себе - прашањето ми е како ке ве препознаам јас? :) и второ.. која возраст сте од прилика ? тончи мислам дека е година дена постар од мене т.е 23 има ако не се лажам таруно и год хет ас ал мислам дека се од прилика тука по 22/24 години другите појма неам :)
Постар сум ја малце бачко...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.972
И јас сум малку помлад, мислам штом носам маичка „Млади Бунтовници“... :pos:
Како и да е, му оставив мој број на аллександар по ПП, Се надевам дека Саладин и Таруно го направиле истото.

Постои мала веројатност да ме пратат да фотографирам играорци, ама во такот случај ќе пишам тука на темава.

Едит: Од другите пријавени за доаѓање имам број само со God.HateUSaLL, така да аллександар смени број со уште некој од пријавените.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
И еј! Принцес оф Ивл нека дое, задњи пут не стигнав да пафнам и раат муабет да си напраам со неа -.-

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Постар сум ја малце бачко...
хех добро е јас мислев дека ке бидем најстар ама ете имало и од мене поголеми :) значи дружба и муабет у неограничени количини за секоја возраст - тончи ти ако не се лажам брат беше на пмв информатика или сум побркал некои работи јас ?

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
ахххх осеќам дека сите ги знаеш ти :) со исклучок на мене и аут оф риалити ако дојде :) незгодно ми е ама ај.. ке се појавам па ке пишам тука искуството како е :) иако ми е прв пат нема да боли нели? : )
Да, ќе боли собиранкава многу. Што сте се упрпале толку, појма неам.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
таруно и год хет ас ал мислам дека се од прилика тука по 22/24 години другите појма неам :)
Еееј ама погоди. За 2 месеца ќе полнам 23.... ама во 2005 ;)
--- надополнето: Aug 20, 2011 8:30 AM ---
Епа би требало да сме десетина души кај фонтаната дојди до нас и ќе се упознаваме. А за возраста од 16 па нагоре.
од 16 !? Хмм... дај додај уште 2 години, закон не брка нас пензионерите. :)
--- надополнето: Aug 20, 2011 8:32 AM ---
Ти носи си некоја ознака со тебе... бел лист поголем и испишано порака на него нешто таму и така.
Носев на првата лист со напишано кајгана. :)

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Да. Денес, 9 саат, во парк кај фонтаната.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.972
Добра вест. Колегата мој ќе се жртвува и вечерва ќе фотографира играорки од Чешка. Што значи дека доаѓаааам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom