GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Fuck you too.На СтефанотШтоХејта ќе му доаѓале форумџии од Велес, па може да заебе и да не дојде.
Fuck you too.На СтефанотШтоХејта ќе му доаѓале форумџии од Велес, па може да заебе и да не дојде.
јас би сакал да до јдам ама искрено незгодно ми е... никого не познавам а немам ни со кого да дојдам.Слабо заинтересираност за утре или ми се чини?
Изгледа ќе бидеме релативно малку, а пред тебе и Out of reality така нешто беше спомна дека никој не знаел.. така да ќе ни биде мило да ве запознаеме, дојдете слободно.јас би сакал да до јдам ама искрено незгодно ми е... никого не познавам а немам ни со кого да дојдам.
верувам дека овој проблем го имаат повеќе кајганџии а сакаат да дојдат но сепак се срамат да пишат. ако е тоа причината еве ги поканувам нека пишат па колективно ке се пресрамиме
ајде вака. јас ке се потрудам да дојдам и да се пресрамам. па еднаш мора да биде нели само пошто не сум во тек точно каде што како може ли малце по детална информација да ми дадете и кој до сега се пријави дека ке присуствуа на собиранката.Изгледа ќе бидеме релативно малку, а пред тебе и Out of reality така нешто беше спомна дека никој не знаел.. така да ќе ни биде мило да ве запознаеме, дојдете слободно.
Парк, во 9 часот кај фонтаната. Ќе се седи кај мечето или на брдо.ајде вака. јас ке се потрудам да дојдам и да се пресрамам. па еднаш мора да биде нели само пошто не сум во тек точно каде што како може ли малце по детална информација да ми дадете и кој до сега се пријави дека ке присуствуа на собиранката.
Ти носи си некоја ознака со тебе... бел лист поголем и испишано порака на него нешто таму и така.Колку иам чувство дека пак ќе ме заебете
eee шо хејтериште си бе... ај провери пп за некој минут.Колку иам чувство дека пак ќе ме заебете
OKEJ договорено само уште 2 прашања. - претпоставувам вие горе доле се знаете меѓу себе - прашањето ми е како ке ве препознаам јас? и второ.. која возраст сте од прилика ? тончи мислам дека е година дена постар од мене т.е 23 има ако не се лажам таруно и год хет ас ал мислам дека се од прилика тука по 22/24 години другите појма неамПарк, во 9 часот кај фонтаната. Ќе се седи кај мечето или на брдо.
Пријавени нема многу и сите се под знак прашалник:
smexy - како организатор ваљда ќе се појави
Tonchie
Saladin
Natural-girl
Indigo child
God.HateUSaLL
Таруно
Out of reality
devil!
и јас
п.с го забораив CoWdillac.
Епа би требало да сме десетина души кај фонтаната дојди до нас и ќе се упознаваме. А за возраста од 16 па нагоре.OKEJ договорено само уште 2 прашања. - претпоставувам вие горе доле се знаете меѓу себе - прашањето ми е како ке ве препознаам јас? и второ.. која возраст сте од прилика ? тончи мислам дека е година дена постар од мене т.е 23 има ако не се лажам таруно и год хет ас ал мислам дека се од прилика тука по 22/24 години другите појма неам
ахххх осеќам дека сите ги знаеш ти со исклучок на мене и аут оф риалити ако дојде незгодно ми е ама ај.. ке се појавам па ке пишам тука искуството како е иако ми е прв пат нема да боли нели? : )Епа би требало да сме десетина души кај фонтаната дојди до нас и ќе се упознаваме. А за возраста од 16 па нагоре.
OKEJ договорено само уште 2 прашања. - претпоставувам вие горе доле се знаете меѓу себе - прашањето ми е како ке ве препознаам јас? и второ.. која возраст сте од прилика ? тончи мислам дека е година дена постар од мене т.е 23 има ако не се лажам таруно и год хет ас ал мислам дека се од прилика тука по 22/24 години другите појма неам