Друже ако си во скопје, за секоја утакмица се собираме и гледаме заедно... Слободно можеш да дојдеш...Поздрав ганери и еве давам предлог заено да се збереме некаде и да гледаме Ливерпул утакмицата.
Eпа тука е проблемот во правењето пари. Тука улога игра цела управа каде не е исклучен и Венгер. Мора двете страни да им одговара оваа политика инаку да не им одговара одамна ќе беше променета. Мене Венгер ме нервира што не прави никаков проблем за водење на таква политика што не се спротиставува (доколку може тоа не знам).Друже ако си во скопје, за секоја утакмица се собираме и гледаме заедно... Слободно можеш да дојдеш...
Што се однесува до Венгер, не е тоа дека сакаме тој да си замине (иако ако не направи ништо веќе ќе мора). Ја пред се сакам Венгер да се смени, ама таа негова тврдоглавост не му дава такво нешто. Венгер е одличен тренер меѓутоа моментално со овој тим и овие играчи и оваа тактика не прави ништо. Ако се смени Венгер ја би радо да остане уште 10 години макар и не би освоиле титула, ама да гледам дека има напори за такво нешто а не само правење пари...
Ни требаат 2-3 искусни со еден ништо не праиме...http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-finalise-signing-of-campbell
Ете го! Честито нека ни е уште едно засилување, фактички веќе сме доволно засилени со младиве, ама ни треба еден сега искусен и продажба на Скилачи и Бени, како и Алмунија... друго се ќе биде во ред!
Ако игра како АМФ утре Насри ке ми се врате самодовербата за овој натпревар.Гледам Насри тренирал на тренингот за со Ливерпул , и највероватно дека утре ке биде во сотавот ..
Фабрегас пред тоа му ги има дадено
коа ќе го одбанираат за 10тина дена
Maкедонец_7 ставај на аватар