- Член од
- 7 јули 2009
- Мислења
- 1.228
- Поени од реакции
- 28
Boomer okej be brat moze ne delime isto mislenje ali sakav da kazam deka ima kvalitetni igraci za do 25 milioni .. da ne opravame za diego sea ,moze bi se snasol i bi vratil forma
http://www.arsenal.com/news/news-archive/team-news-gibbs-djourou-traore-rosickyОва со Џеки почнува да ми мириса на сериозно.Исто ко Вермален ми заличува.Те денес,те утре...та на крај у Мај
nemat ama dali ne treba da ja zasili ekipata iskrenoЗдраво, го следам форумот, но никако да постирам нешто
Арсенал фан, ДА! Нема натпревар без нервоза, дофрлања од другари, смешки на сметка на играчи итн.
Прочитав многу коментари и мислења, ама тоа што ме натера да напишам нешто е следно:
Сите што сте против Арсен Венгер, кажете еден подобар менаџер што може и треба да го замени!!
поздрав
знаеш.... велат старите дури не пробаш нема да знаеш.... венгер е докажан тренер, али кога ќе удриш во ѕид и нема простор за никакво подобрување треба да пробаш да смениш.Здраво, го следам форумот, но никако да постирам нешто
Арсенал фан, ДА! Нема натпревар без нервоза, дофрлања од другари, смешки на сметка на играчи итн.
Прочитав многу коментари и мислења, ама тоа што ме натера да напишам нешто е следно:
Сите што сте против Арсен Венгер, кажете еден подобар менаџер што може и треба да го замени!!
поздрав
Јас сум за да се промени не смени политиката на клубот. Сигурно Венгер додкеа има поддршка од управата нема да ја менува политиката. Политиката на управување ја прави управата, затоа исе вика управа. Доколку Венгер не ја задоволува таа политика ќе биде заменет, но бидејќи не го менуваат тоа значи дека тие ја прават таа насока на водење на тим. Затоа и до некаде (но донекаде) не го кривим Венгер колку што целосното работење на целата управа.знаеш.... велат старите дури не пробаш нема да знаеш.... венгер е докажан тренер, али кога ќе удриш во ѕид и нема простор за никакво подобрување треба да пробаш да смениш.
не сакам да се мешам или да провоцирам овде затоа што почитувам ногу форумџии фанови на арсенал. али мислам дека нема да биде лошо ако се промени тренерот или пак политиката на клубот. нема знаци на амбиција ни во управата ни во тимот.. колку фудбалери продадовте и тоа за добра пара ама сепак не се појачувате така со поквалитетни играчи... тука ви е грешката по мое.
спортски поздрав
во право си дека венгер игра како што ќе му диригираат па затоа и напоменав дека управата е таа што треба да го смени ставот и политиката со цел да се врати амбицијата и моитвацијата во тимот. ако случајно гасдата реши да го одврзи ќесето 100% су сигурен дека венгер ќе се согласи, тој сака промена али изгледа од управата не дозволуваат средства за да се случи таа промена.Јас сум за да се промени не смени политиката на клубот. Сигурно Венгер додкеа има поддршка од управата нема да ја менува политиката. Политиката на управување ја прави управата, затоа исе вика управа. Доколку Венгер не ја задоволува таа политика ќе биде заменет, но бидејќи не го менуваат тоа значи дека тие ја прават таа насока на водење на тим. Затоа и до некаде (но донекаде) не го кривим Венгер колку што целосното работење на целата управа.
Прво да ти посакам добредојде на форумов и се најубаво.Здраво, го следам форумот, но никако да постирам нешто
поздрав