Supercopa de España - Реал Мадрид - Барселона - 14/17.08.2011

Кој ќе го освои Супер Купот на Шпанија?

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
--- надополнето: Aug 18, 2011 3:02 PM ---

All this fuss about Real Madrid making serious fouls? Why are there no serious injuries?
:tapp::drk:
До толку се глупи, цело време прават фаули за црвен картон, а не знаат да повредат играч.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Не ме терајте да ја заклучам темава само затоа што неколку од вас не знаат да се контролираат при дискутирање.
Ако видам уште една навреда после мојов коментар, темата иде под клуч - а прекршителот ќе биде баниран од форумов.

Продолжете со дискусијата и внимавајте на речникот. Смирете страсти, не игра брат ви у Барса или Реал.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905

--- надополнето: Aug 18, 2011 3:02 PM ---

All this fuss about Real Madrid making serious fouls? Why are there no serious injuries?
Друг пат поголема слика стави,и дали го виде Фабрегас после мечот во каква состојба е ?

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Цело време глупата на Барселона е крива пошо станала, така?
А кој кур Марсело му прави таков старт на Фабрегас на 1 мин. до крај на сред терен?
Значи играчите на Реал (читај Марсело) ја започнаа целата збрка, клупата на Барселона изнервирана од тој потег станаа да се бунат и ја не го оправдувам тоа, признавам.. Али кој е потегот на Мурињо, големиот тренинер, (the special five) да му брка в очи на Виланова? Ма дај молим те...
И на крај, се виде кој е поголем играч од Меси и Роналдо, кралевите слободно може да признаат.

МЕСИ :cuc:

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
Нема што да не иде муабетов.

Значи кога падна Фабрегас нели сите беа околу него па сега МОЖНО е Озил да стапнал над Фабрегас,МОЖЕБИ намерно или ненамерно.

Но ова не мора да значи дека е вистина,сеуште не знаеме ништо.

И сега најголем кривец бил Виља...не бе луѓе најголем кривец е тој Марсело.Со чиста намера да го повреди...не дај Боже да имаше скршеница.
зошто бе Марсело најголем кривец?! напрај фаул за црвен? си доби црвен.. не приговори ништо.. си замина... тие вашите од клупата одма скокнаа да се расправат.. виља го удри озил, кој е еден ако не и најмирен играч во реал без причина(а ако имате причина ве молам дајте да ја видам) ...

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905

Извинејте поради видеово,100 пати е постирано овде,но дали некој може да ми кажи што прави Мурињо во 10та секунда ? Не можам да гледам убаво,што бара тој толку брзо таму? И дали го удира Фабрегас ?Хммм....

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Секако дека да, го направи тим, освои титули со Челзи но со каква игра, со физички спремни играчи играчи ко коњи, кои играат прилично агресивно, дефанзивно настроени кои чекаат на контри, јас нејќам такви игри, и никад не сум бил фан на играта на Челзи како тим, затоа што играа на сила, навивам за Челзи поради Френк Лампард, поради играчот кој ја правеше разликата, не поради трофеите, но едно е сигурно Челзи почнува да игра убав фудбал за око, кој допрва ќе треба да се развива, што е сосема спротивно од филозофијата на Мурињо.
Се гледа дека гледаш фудбал од 2007ма.Каков бре дефанзивен фудбал не треси зелени,ако си го гледал Челзи сезоните 2004-05 и 2005-06та каков атрактивен фудбал со брзи крила се играше со Робен,Џо Кол,Даф и со напаѓачи како Дрогба,Гудјонсен (игравме тогаш само со еден деструктивец-Макелеле,после 2006-07 почна со дефанзивен стил со Есиен и Микел во тимот)..:tapp::tapp: И да не беше Мурињо сега ти ке навиваше за Јунајтед сигурен сум..
Ептен FAIL ти е ова,навивач на Челзи го хејта Мурињо :pos::pos: Човекот кој го направи Челзи тим со карактер (истиот го изгубивме со неговото заминување) !!

A

Auditore

Гостин
Се гледа дека гледаш фудбал од 2007ма.Каков бре дефанзивен фудбал не треси зелени,ако си го гледал Челзи сезоните 2004-05 и 2005-06та каков атрактивен фудбал со брзи крила се играше со Робен,Џо Кол,Даф и со напаѓачи како Дрогба,Гудјонсен (игравме тогаш само со еден деструктивец-Макелеле,после 2006-07 почна со дефанзивен стил со Есиен и Микел во тимот)..:tapp::tapp: И да не беше Мурињо сега ти ке навиваше за Јунајтед сигурен сум..
И пак ќе речам, гледам фудбал, посебно пратам ПЛ од 2007ма, точно погоди, а Челзи го сакам и навивам за него не поради Мурињо, туку поради Лампард, веќе го пишав тоа погоре.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Целата клупа на Барса станала, а Мурињо прв дојде до Фабрегас :pos:

И видете Пеп што прави. Прво појде, ама одма се врати и почна да ги враќа играчите назад.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
зошто бе Марсело најголем кривец?! напрај фаул за црвен? си доби црвен.. не приговори ништо.. си замина... тие вашите од клупата одма скокнаа да се расправат.. виља го удри озил, кој е еден ако не и најмирен играч во реал без причина(а ако имате причина ве молам дајте да ја видам) ...
Море кој го направи тој крвнички старт...тој Марсело не ја гледаше топката,цел му беше Фабрегас.

Или тоа е нормално и треба да се помириме со такво нешто! Кога Рамос го удри Меси на првото Ел Класико лани...пак не беше крив Рамос нели!?!!

Ајде вака не можеме да се разбере додека тврдоглаво ги браните вашите!

Јас не го оправдувам потегот на Виља па и на Пинто! Озил е еден од двајцата играчи за кои имам стварно голем респект иако играат за Реал,другиот е Касиљас.Ама вие овде кажувате дека Мурињо е светец...он само избувнал од нервоза пошто таква беше ситуацијата.
Вчера можеше да се заврши најдоброто Ел Класико откако тренер на Реал е Мурињо,но сепак тука се појави еден фрустиран играч кој неможејќи да го прифати поразот се обиде да му ги скрши нозете на противнички фудбалер.

B

Beck's

Гостин
Зашто глумите шпанци, знаеме дека google транслејтот работи, дајте превод на тоа што е напишано на шпански.
El Madrid tiene que controlar esto. Estos partidos se ven en todo el planeta y mientras el Barça da una imagen de exquisitez y buen juego, el Madrid se va haciendo un cartel de equipo feroz, valentón, pendenciero. Es hora de que Florentino reflexione seriamente sobre esto, porque empieza a ser grave.

Pero ni en el Bernabéu tuvo por qué quejarse del árbitro, ni mucho menos ayer de Fernández Borbalán. Esta vez, si alguien pregunta: ¿Por qué perdió el Madrid? Por Messi. Y volvió a perder en la sala de prensa cuando Mourinho no fue capaz de disculparse por su horrible actitud con Tito Vilanova.

Madrid treba da vospostavi kontrola na ova.Ovie mecevi se prosledeni niz celiot svet, i dodeka Barca dava prikazuva edna vozbudliva slika i dobra igra,Madrid pravi tim na ostrina(taka nekako) . Vreme e Florentino da reagira vo vrska so ova, zatoa sto pocnuva da deluva seriozno rabotava.

Ni Bernabeu ne moze da im zameri na sudiite, uste pomalku na Fernandes Borbalan sinoka. Ovoj pat ako nekoj se prasuva: ZOSTO izgubi Real Madrid? Zaradi Messi. Zagubi i vo salata na pres konferencii koga Mourinho ne bese sposoben da se izvini zaradi negovato uzasno odnesuvanje sprema Tito Vilanova

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom