Supercopa de España - Реал Мадрид - Барселона - 14/17.08.2011

Кој ќе го освои Супер Купот на Шпанија?

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мал офтопик: Фудбалов денес се сврти за 360 степена што „царски“ стануваат вакви потези што денес ги направи Мурињо и што ги прават фудбалери ко Балотели или ми се причинува?

Се моли блу арми да не ме цитира со слика на Мурињо :icon_lol:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Мурињо е луд !! :pos:
Јако го заеба, нема што тука.

Како што видов Цеск без проблем се вклопи во тимот, како да е со нив подолго време, е сега колку ќе добива шанса само Пеп знае.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.634
Поени од реакции
22.664
Пинто учествувал во гужвата - Што кур бара Пинто да се тепа?
Муро учествувал во гужвата - Во тој момент зоврива крвта, пукаат нервите, затоа така реагира.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Мал офтопик: Фудбалов денес се сврти за 360 степена што „царски“ стануваат вакви потези што денес ги направи Мурињо и што ги прават фудбалери ко Балотели или ми се причинува?

Се моли блу арми да не ме цитира со слика на Мурињо :icon_lol:
Се чека денот кога Мурињо ќе отиде во Јунајтед и арми пред огромна трилема: Челзи, Балотели или Мурињо????

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.634
Поени од реакции
22.664
Туку гледам некои напамет си зборувале во претходните страни,
Па знаете ли бе вие зошто Озил доби црвен? Затоа што кога Марсело стартуваше над Фабрегас(и си доби црвен), Озил го нападна Фабрегас додека лежеше на земјата, а потоа Виља го нападна Озил.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
5. Дали некој знае шо точно стана помеѓу Виља и Озил, оти играч толку изнервиран како Озил одамна немам видено.
Да, Вила без причина му мава два шамари а овој не ни гледа накај него т.е. на вториот веќе беше завртен накај него :D
и ја би збеснал така...
--- надополнето: Aug 18, 2011 2:32 AM ---
Туку гледам некои напамет си зборувале во претходните страни,
Па знаете ли бе вие зошто Озил доби црвен? Затоа што кога Марсело стартуваше над Фабрегас(и си доби црвен), Озил го нападна Фабрегас додека лежеше на земјата, а потоа Виља го нападна Озил.
Не шири дезинформации...

Види на 0:27 како Озил стои во гужвата нити се расправа со некој ни ништо, Вила од нигде го мава еднаш по глава овој му се врти у уште еднаш го мава...

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Се чека денот кога Мурињо ќе отиде во Јунајтед и арми пред огромна трилема: Челзи, Балотели или Мурињо????
Aј кажи фарингоезофагеален дивертикулум ...

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Xavi: "It's sad Madrid players didn't stay at the end to watch us lift the trophy. We did it at the Copa. You should be graceful in defeat."
А прскалките против Интер? Огромна скромност и грациозност покажаа тогаш. Дај нека не се прави Xavi луд со сила. Не дека нешто многу многу ги мирисам Реал, али оваа изјава е лицемерна до максимум.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.634
Поени од реакции
22.664
Mourinho: "Putting finger in eye Tito Vilanova? I don't know any Pito Vilanova..."

Note: "pito" means willie, or some more vulgar variant.

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
Шо јадите гомна за мурињо?! не се криви тие од барселона шо рипнаја сите од клупа да се тепат на чело со хулиганот валдес?! мурињо само малце го потегна за уво тој витанова(како и да се вика) и малце со тоа мирисот од меси то беше се... зошто малце не по коментирате за играчите?!

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Знам, го видов голот и од другиот агол и ти гарантирам дека Рамос не ја допре топката.

Токму така, секој што одамна гледа Ел Класико знае дека секогаш имало судиски грешки, но никогаш судиска наклонетост кон некој тим.
Со ова алудирам на претходните натпреввари, за овие два неможе да се каже тоа.
Во ред твое мислење е тоа а мое е дека грешки со истата тежина ги имало и пред тоа и ќе ги има уште мнооогу само немало некој со таков карактер како Мурињо да ги увеличува и да прави толкава фама како него!
Свесен си дека оваа година излегоа клипови како Мурињо со грешки на судиите стигнал до трофеите во Лигата на Шампионите !

Пред тоа никој не ни ги спомна тие грешки или барем не се крена голема врева околу нив се додека некои исфустрирани фанови на Барселона , Милан или Манчестер ги поставија на youtube !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom