- Член од
- 5 јуни 2008
- Мислења
- 3.632
- Поени од реакции
- 5.724
Најверојатно до 15-ти септември ќе може.А знаеш дали има рок за ова или? Пошто на мене пример ми е незаверен семестаров поради семинарска која треба во септември да ја предадам...
Најверојатно до 15-ти септември ќе може.А знаеш дали има рок за ова или? Пошто на мене пример ми е незаверен семестаров поради семинарска која треба во септември да ја предадам...
До 15 септември мора сите да поднесат. Има на нивната страна поставувани прашања од лајв четовите, одговорено е и ова.А знаеш дали има рок за ова или? Пошто на мене пример ми е незаверен семестаров поради семинарска која треба во септември да ја предадам...
Сериозно ова? Еве сега барам по страната никаде ништо нема спомнато за префрлувањето. Во ЧПП стои она старото дека студнетите ќе треба да пополнат изјава само, не пишува дека треба да се одјавиме од ФЕИТ прво па после да носиме на ФИНКИ.До 15 септември мора сите да поднесат. Има на нивната страна поставувани прашања од лајв четовите, одговорено е и ова.
Не мислев на ЧПП, туку на поставуваните прашање од лајв четовите кои можеш да го најдеш тука. Иначе таа молба/пријава/барање/изјава мислам дека е една иста работа, и нема врска со твое одјавување од ФЕИТ/ИИ, тоа они ќе си го направат. Ние ваљда треба само да го пополниме чудото.Сериозно ова? Еве сега барам по страната никаде ништо нема спомнато за префрлувањето. Во ЧПП стои она старото дека студнетите ќе треба да пополнат изјава само, не пишува дека треба да се одјавиме од ФЕИТ прво па после да носиме на ФИНКИ.
солидна бројкаОколу 500 студенти се пријавиле првиот ден (читај: над 500 студенти се пријавиле).
http://www.finki.ukim.mk/mk/studies/study-guide Тука имаш водич за студирање, се е објаснето.
ОнлајнChapstick
Член од:
7 август 2009
Број на мислења:
2.990
Допаѓања:
258
Поени од трофеи:
105
Локација:
Таму кај што нема Господ БогНово
A подетално некој да ми каже за смеровите во ФИНКИ и програмата?
Мислиш заедно со вториот ден од првиот уписен рок !?И, знае некој колкумина се имаат пријавено заедно со вториот уписен рок?