- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 4.251
- Поени од реакции
- 909
Не треба нов извод. Милион пати прашано и одговорено на лајв чатовите шо ги имаше предходниве неколку дена на финки...
Да, може.Може ова го имаат одговорено ама искрено ме мрзи да барам Може од електро ИКИ пример да се префрлиш на ФИНКИ на нов смер?
Може ова го имаат одговорено ама искрено ме мрзи да барам Може од електро ИКИ пример да се префрлиш на ФИНКИ на нов смер?
секое префрлање е можно , ама ИКИ со новите смерови на финки тотално се разликува , така да ке треба доста од новите предмети да ги полагаш.Да, може.
Стварно очекуваш некој да ти го одговори ова?Екипо имам 82 поени ке влезам ли на смерот за мрежни технологии ?
абе има на страната на финки податоци за лани на електро и на пмф кој со колку бодови бил последен ... ама неможиш да знајш за оваја годиназнам дека годинава се отвара факултетот,ама да не знае некој од прилика..
Калкулус ти е лимеси, изводи, интеграли, секакви можни функции, графици...Што опфаќа предметот калкулус во првите два семестра? И дискретна математика? Што конкретно се учи таму?
Разбрав дека треба само да се напише Молба за отпишување од ФЕИТ и истата заедно си индекс да се однесе на Технолошки факултет. Од тука, ФИНКИ ќе побара повлекување на сите наши документи од ФЕИТ без да не боли глава.Има ли бре некој идеја како ќе биде префрлањево од ФЕИТ на ФИНКИ?
А знаеш дали има рок за ова или? Пошто на мене пример ми е незаверен семестаров поради семинарска која треба во септември да ја предадам...Разбрав дека треба само да се напише Молба за отпишување од ФЕИТ и истата заедно си индекс да се однесе на Технолошки факултет. Од тука, ФИНКИ ќе побара повлекување на сите наши документи од ФЕИТ без да не боли глава.