Фан Клуб: Работнички

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Ако имаше продолжение 90 % понатаму ќе одеа Анортозис. Уште не ми е јасно како може Борче Маневски да промашува цела статива..!?? Цел живот тренират, цел живот топката му е на нога а кога треба само да шутне ја погодува едвај топката... Знам оти имаше јака еуфориа ама до толку... треба да се одигра професионално како фудбалер од висока класа, затоа е фудбалер... за големи работи а не да се плаши и после 2-3 дена да се потсетува како можев ова да го промашам. Добро што одиме понатаму... имавме среќа !

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Pisuva samo kolkavi se koef na ekpite so ke igraat play off :) niso posebno
Inaceeee Bravo za Rabotnicki iako ne ja gledav :( Sigurno maski izigrale Srce na teren :)
На терен не оставиа ништо. Освен солзите од играчите на Анортозис ;)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Кога ќе ги видам луѓето на трибини ми се плачи криво ми е што се појдени таму да гнетат сончоглед и да се пулат ко мисири на место да отпеат некоја навивачка песна како навивачите од странсто кога сте слушнале на меч во кој игра Реал, Барса, Челзи да вика Шпанија Шпанија или Англија Англија ептен се патетични !!!
Ама споредбава ти е(n) Не верувам дека од сите што пишуваме овде на темава има повеќе од 5 навивачи на Работнички (јас сум за Вардар) ама сепак муабетот е што не направија горди македонци. Мене лично ми се плачеше од среќа. Вардар-Работнички не е ривалство од типот на Реал-Барса или Милан-Интер па едниве да им се ситат на другите ако испаднат. Овој успех е на целиот македонски фудбал а не само на Работнички.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
според коефициентите на другите екипи, работнички мислам дека е далеку од носител за противникот.
90% од екипите имаат подобар коефициент. За противник на работнички можи да биди некој од рангот на Севиља, Рома, Тотенхем, ПСВ, Брага, Шалке, ПСЖ, Лацио, Динамо Киев, Партизан, Атлетико Мадрид, Аз, Фулам и др. Ова се некои од позвучните можни противници на Работнички

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Синови и ќерки сега сечете вени на вакви успеси а не на Реал, Манчестер, Барса... :)
И четврто коло мора 33.000 гледачи без разлика со кого ќе паднеме само се надевам дека прва дома ќе играме!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Само да потсетам, ова не е прв пат Работнички да стигне до ова ниво. Пред неколку сезони стигна до 3тото коло од квалификациите за ЛШ и испадна од француски Лил па потоа да биде префрлен во плејофот за тогашниот Куп УЕФА, сега Лига Европа, каде што играше со Базел и со 2 пораза ја заврши сезоната во Европа.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Само да потсетам, ова не е прв пат Работнички да стигне до ова ниво. Пред неколку сезони стигна до 3тото коло од квалификациите за ЛШ и испадна од француски Лил па потоа да биде префрлен во плејофот за тогашниот Куп УЕФА, сега Лига Европа, каде што играше со Базел и со 2 пораза ја заврши сезоната во Европа.
Али тогаш имаше три кола сега ги зголемија на четири!!

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Ама споредбава ти е(n) Не верувам дека од сите што пишуваме овде на темава има повеќе од 5 навивачи на Работнички (јас сум за Вардар) ама сепак муабетот е што не направија горди македонци. Мене лично ми се плачеше од среќа. Вардар-Работнички не е ривалство од типот на Реал-Барса или Милан-Интер па едниве да им се ситат на другите ако испаднат. Овој успех е на целиот македонски фудбал а не само на Работнички.
Земам само пример !

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Seeded teams
Sevilla
Roma
Tottenham Hotspur
PSV Eindhoven
Atlético Madrid
Sporting CP
Schalke 04
Dynamo Kyiv
Braga
Panathinaikos
Celtic
Spartak Moscow
Paris Saint-Germain
AZ
Anderlecht
Fulham
Rangers
Beşiktaş
Hapoel Tel Aviv
Metalist Kharkiv
Standard Liège
Club Brugge
AEK Athens
Sparta Prague
Steaua Bucureşti
Athletic Bilbao
Lazio
Dinamo Bucureşti
Red Bull Salzburg
Rosenborg
Lokomotiv Moscow
PAOK
Birmingham City
Stoke City
Rennes
Austria Wien
Rapid Bucureşti
Partizan
The 76 clubs are divided into seven groups for the draw. Within the groups, an equal number of sides will be seeded and unseeded in accordance with the club rankings established at the beginning of the season. Teams from the same association cannot be drawn against each other.

Значи најпрво ќе се подели (некако) во седум групи од по 10 тима (5 носители и 5 неносители), и од тие 5 што ќе се паднат во групата со Работнички, ќе го добие противникот.

За претходново коло во таква група сме биле со Спарта, Стоук, Ворска, Хартс и Анортозис. Сеа како и по кој критериум се дели во 7 групи незнам.

Моја желба се Рен, Рапид, Паок, Стоук или Динамо Б. па да имаме шанси за во група... :)

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
Честито нека им е на сите навивачи и играчи на Работнички за пласманот во плеј офот за Лига Европа!! Браво Момци!!! :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Али тогаш имаше три кола сега ги зголемија на четири!!
Тогаш поминаа 2 рунди во квалификациите за ЛШ, коа ги победија со 4-0 мислам Дебрецин на Градски. Како и да е, и таа сезона беше многу успешна.

Член од
8 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
9
Ако имаше продолжение 90 % понатаму ќе одеа Анортозис. Уште не ми е јасно како може Борче Маневски да промашува цела статива..!?? Цел живот тренират, цел живот топката му е на нога а кога треба само да шутне ја погодува едвај топката... Знам оти имаше јака еуфориа ама до толку... треба да се одигра професионално како фудбалер од висока класа, затоа е фудбалер... за големи работи а не да се плаши и после 2-3 дена да се потсетува како можев ова да го промашам. Добро што одиме понатаму... имавме среќа !
Мора да има вакви како тебе кои секогаш ке мрчат за секоја добро направена работа.

A

Ali Pasha

Гостин
Сакам со Партизан да се паднат чисто онака да се измерат со Шкендија и да докажат какво е нашето првенство и како се освојуваат титулите
Како прво честитки за квалификациите во наредното коло, а за ова второто не знам како можеш да пишуваш кога од три меѓусебни дуели два пати изгубивте лани а еднаш нерешено. А првата победа беше 3:0, по чисто од оваа здравје.
И колку што памтам само пред еден месец изгубивте токму од Партизан 5:1 на пријателска.
Ама нека, знам дека не ви смета дека Шкендија стана шамион лани
Не смета не смета не сметааа, не смета не смета.....

Kajgana Shop

На врв Bottom