Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Настапват под педерското знаме, значи се ПЕДЕРИ ! ! !
Извадија транс „Македонија е грчка“. Ако се кипарски тим, а не грчи шо кур ја мешат Гејција?

Друже од Кипар се они ама сепак, гејци се :)))) За втората реченица те поддржувам :)

Извадија транс „Македонија е грчка“.
Па сигурно нема да речат дека „Македонија е Кипарска“
И ние можиме да кажиме дека „Косово е Српско“ Но во никој случај „Косово е Македонско. :)

Настапват под педерското знаме, значи се ПЕДЕРИ ! ! !
Извадија транс „Македонија е грчка“. Ако се кипарски тим, а не грчи шо кур ја мешат Гејција?

Хаха ..па и хајдук незнам со кој играше извадија македонско знаме..па кој кур ја мешат Македонија?!исти кур.

Абе што се палите толку ете им го начукаа си платија казна и тоа дебела баш полошо поминаа со нас ем казнети ем елиминирани.

Инаку гледам Работнички со многу жолти некој да не настапува во четврто коло?

Па сигурно нема да речат дека „Македонија е Кипарска“
И ние можиме да кажиме дека „Косово е Српско“ Но во никој случај „Косово е Македонско. :)
Хаха ..па и хајдук незнам со кој играше извадија македонско знаме..па кој кур ја мешат Македонија?!исти кур.

Никоја навивачка група од Македонија нема (барем до сега) помешано друга земја.
А тоа знамето македонско што го извадија навивачите на Хајдук, беше против грчка екипа и чиста провокација, ама затоа дебело си платија за тоа.
Мислам дека и комити тогаш сакаа да им поможат ама не сум сигурен.

Браво Работнички одличен поклон за сите Македонци.
Туку дајте слики од утакмицата, како било на трибините, атмосфера ова она...Сигурно некој бил,не бидете себични.

А тоа знамето македонско што го извадија навивачите на Хајдук, беше против грчка екипа и чиста провокација, ама затоа дебело си платија за тоа.

Си платија казна али што ти е поентава сегде кај што има тензии меѓусебно помеѓу држави се вадат знамиња и си плаќаат казни. Затоа овие грциве од Кипар извадија знаме и си платија казна. Тоа е тоа не глеам причини за да се пали народт на тоа што извадиле знаме на грчка македонија баш они полошо си поминаа ради тоа.

Да да ..дадоа подршка за навивачите на Хајдук.

Кога ќе ги видам луѓето на трибини ми се плачи криво ми е што се појдени таму да гнетат сончоглед и да се пулат ко мисири на место да отпеат некоја навивачка песна како навивачите од странсто кога сте слушнале на меч во кој игра Реал, Барса, Челзи да вика Шпанија Шпанија или Англија Англија ептен се патетични !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom