Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
rab_slavje.jpg

ДВАА - ЕДЕЕЕН ЗА РАБОТНИЧКИИИ!!! :pos: :pos: :pos: Коментаторот бре... -_-

Секоја чест за Работнички! :) Заслужено :D

Ja sok si stavav vo kujna oga go dae golot, i od srekja da istrcam da go vidam kolot ispustiv casa.. ja skrsiv :)

Bravo Rabotnicki, GORDOST MAKEDONSKA!

Можете да замислите во соблекувална што се случува сега. И што се случува кај педерите во соблекувана :LOL:

Нејќеме да замислиме што се случува во соблекувалната кај гејците :D

Сакам со Партизан да се паднат чисто онака да се измерат со Шкендија и да докажат какво е нашето првенство и како се освојуваат титулите

Бравоо за работнички !!! едноставно докажаа што значи да се гине на терен !!! БРАВОО !!
--- надополнето: Aug 4, 2011 8:46 PM ---
Сакам со Партизан да се паднат чисто онака да се измерат со Шкендија и да докажат какво е нашето првенство и како се освојуваат титулите
Партизан вчера отпаднаа !! :D

Браво Работнички!
Ќумбев играч на натпреварот, не заради голот, во одбрана беше фантастичен!

Не ги пцујте судиите, одлично судеа, 6 минути продолжение секој ќе дадеше со оглед на тоа колку прекини и повреди имаше.

Чунга-Лунга е идиот. Тактиката во првото полувреме беше тотално утната, се немаше идеја никаква.

За среќа поминавме и се надевам на што полесен противник, заебете атрактивни противници дај да видиме малку Лига Европа.

Бравоо за работнички !!! едноставно докажаа што значи да се гине на терен !!! БРАВОО !!

Отпаднаа од ЛШ, одат сега во ЛЕ

Отпаднаа од Квалификациите на Лига на Шампиони па сега ќе играат во плејофот на Лига Европа барем така мислам јас ако грешам нека ме поправи некој !

Отпаднаа од Квалификациите на Лига на Шампиони па сега ќе играат во плејофот на Лига Европа барем така мислам јас ако грешам нека ме поправи некој !

Така е ке играт Лига Европа..

captureqd.png

Ова најмногу ми се допаѓа немаше потреба од никакви транспаренти !

ПС : Сигурно во Македонија пристигнале на аеродромот АЛЕКСАНДАР ВЕЛИКИ :D Можеби се сликале или ќе се сликаат на плоштад со Аце !

Патем, дали Анортосиз имаа грк во тимот?
Ја видов 4-5 бугари, двајца срби, 4-ца црнци и бугар тренер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom