Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Bravo Rabotnicki, neka crknat dusmanite!!!

Decki videa i sliki od natprevarot?

Јас па малку разочаран, очекував дека ќе ни бапнат уште еден гол и му викам на другар ми ајде бе полека да слегуваме, а и почна да сека, да дува....а имам долг пат до дома...и слеговме долу кај влезот и имаше еден аут и му викам чекај бе уште ова да видиме...па уште еден аут....па корнер...И му викам еве уште корнеров и бегаме :) И гоооооол!!!! За малку ќе го пропуштев :D Со оглед на резултатот од првата така и се очекуваше да игра Работнички ама се виде дека овие не се ништо посебно ако се притиснат малце и тие грешат. Среќа и гордост наша е Работнички колку толку да го обели образот на мак-фудбалот. Ајде сега некој полесен противник шпа првпат да играме по групи :)

Патем, дали Анортосиз имаа грк во тимот?
Ја видов 4-5 бугари, двајца срби, 4-ца црнци и бугар тренер.
Анортозис е Кипарски тим не грчки
____________________________________________________________________________________________
Decki videa i sliki od natprevarot?
А Мадина рендани ?

главен момент на преносот беше после голот кога го приказаа транспарентот
kick-hellass.jpg

п.с. сликава е од ЕУ во кошарка - Полска 2009 ( да нема забуни)

1zlajx3.jpg

Овде сигурно ја пеат ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ ! ! !

Не дај боже ова да беше на утамица непотребни глупости за да не казнат.
Го имаше и ова на утакмицата само не го покажа камерата баш најдобро

Анортозис се наоѓа во Јужен Кипар (значи Грчкиот дел) инаку предходно пред 'окупацијата' од Турција се наоѓаа во Северниот дел ..

Анортозис е Кипарски тим не грчки

Настапват под педерското знаме, значи се ПЕДЕРИ ! ! !
Извадија транс „Македонија е грчка“. Ако се кипарски тим, а не грчи шо кур ја мешат Гејција?

Настапват под педерското знаме, значи се ПЕДЕРИ ! ! !
Извадија транс „Македонија е грчка“. Ако се кипарски тим, а не грчи шо кур ја мешат Гејција?
друже ти уште повеќе се избламира :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom