Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Dude, not cool...Можете да замислите во соблекувална што се случува сега. И што се случува кај педерите во соблекувана
Dude, not cool...Можете да замислите во соблекувална што се случува сега. И што се случува кај педерите во соблекувана
Не, не Анортозис беше последен од носителите,а Работнички секако има многу послаб рејтинг, со елиминирањето го презема рејтингот на Анортозис, ама пошо беа многу појаки екипи елиминирани од ЛШ, значи сме во неносители.Незнам со какви коефициенти располагаат другиве екипи, али ме зачуди тоа што Работнички бил прв во неносителите како што викаш ти
Ондак можда има шанси, пошто сеуште е отворена шансата да отпадне некој фаворит. Ете мајнц отпадна на пример, мада незнам колкав коефициент би имал Мајнц
Што може да се случува кај педери во соблекувална!? Подобро да не замислуваме, хахаха!!!Можете да замислите во соблекувална што се случува сега. И што се случува кај педерите во соблекувана
Не можам да опишам колку гордо се чувствувам, ми иде да заплачам од среќа. Штета што нашиот спорт нема повеќе вакви моменти.алал нека ти е брате...и јас од илинедн на вака секој можен час си ја пеам а не знам зошто..па посебно сега кога ги елиминиравме педерите грчки....
На голманот реденка му праватМожете да замислите во соблекувална што се случува сега. И што се случува кај педерите во соблекувана
Браво комшија.На мојот комшија екс македонски фудбалер му ја јавиле работнички 1-3 конечен резултат...
Ама нен е точно тоа дека се превзема коефициентот на елиминираниот, се влегува со свој коефициент (бар јас така знам)Не, не Анортозис беше последен од носителите,а Работнички секако има многу послаб рејтинг, со елиминирањето го презема рејтингот на Анортозис, ама пошо беа многу појаки екипи елиминирани од ЛШ, значи сме во неносители.
Уфф АЕК како би ни легнале..!Во групата на нсоители се:
Севиља, Рома, Шалке, Тотенхем, ПСВ, Атлетико, Спортинг Лисабон, Брага, Динамо Киев, Панатенаикос, АЕК, Ренџерс, Спартак Москва, ПСЖ, Андерлехт, Селтик, Бешикташ, Стандард, Бриж, Хапоел тел Авив, Металист, Партизан, Стоук, Бирмингем, Лацио, Салцбург, Розенброг, ПАОК, Локомотив Москва, Рен, Рапид Букурешт, Атлетик Билбао и Стеауа (извор Википедија )