Фан Клуб: Работнички

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Незнам со какви коефициенти располагаат другиве екипи, али ме зачуди тоа што Работнички бил прв во неносителите како што викаш ти :eek:
Ондак можда има шанси, пошто сеуште е отворена шансата да отпадне некој фаворит. Ете мајнц отпадна на пример, мада незнам колкав коефициент би имал Мајнц :confused:
Не, не Анортозис беше последен од носителите,а Работнички секако има многу послаб рејтинг, со елиминирањето го презема рејтингот на Анортозис, ама пошо беа многу појаки екипи елиминирани од ЛШ, значи сме во неносители.

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Можете да замислите во соблекувална што се случува сега. И што се случува кај педерите во соблекувана :LOL:
Што може да се случува кај педери во соблекувална!? Подобро да не замислуваме, хахаха!!!

ЧЕСТИТО РАБОТНИЧКИ, ГОРДОСТ МАКЕДОНСКА!!!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
алал нека ти е брате...и јас од илинедн на вака секој можен час си ја пеам а не знам зошто..па посебно сега кога ги елиминиравме педерите грчки....:D
Не можам да опишам колку гордо се чувствувам, ми иде да заплачам од среќа. Штета што нашиот спорт нема повеќе вакви моменти.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.637
Поени од реакции
22.671
Да се забранат форумите додека се игра утакмица. Читам неколку страни наназад и колку гомна се имаат изедено, чудо едно. Браво за Работнички, ова е најголем фудбалски успех во независна Македонија.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Можете да замислите во соблекувална што се случува сега. И што се случува кај педерите во соблекувана :LOL:
На голманот реденка му прават :icon_lol:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.041
Во групата на нсоители се:
Севиља, Рома, Шалке, Тотенхем, ПСВ, Атлетико, Спортинг Лисабон, Брага, Динамо Киев, Панатенаикос, АЕК, Ренџерс, Спартак Москва, ПСЖ, Андерлехт, Селтик, Бешикташ, Стандард, Бриж, Хапоел тел Авив, Металист, Партизан, Стоук, Бирмингем, Лацио, Салцбург, Розенброг, ПАОК, Локомотив Москва, Рен, Рапид Букурешт, Атлетик Билбао и Стеауа (извор Википедија :D)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.041
Не, не Анортозис беше последен од носителите,а Работнички секако има многу послаб рејтинг, со елиминирањето го презема рејтингот на Анортозис, ама пошо беа многу појаки екипи елиминирани од ЛШ, значи сме во неносители.
Ама нен е точно тоа дека се превзема коефициентот на елиминираниот, се влегува со свој коефициент :) (бар јас така знам)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Во групата на нсоители се:
Севиља, Рома, Шалке, Тотенхем, ПСВ, Атлетико, Спортинг Лисабон, Брага, Динамо Киев, Панатенаикос, АЕК, Ренџерс, Спартак Москва, ПСЖ, Андерлехт, Селтик, Бешикташ, Стандард, Бриж, Хапоел тел Авив, Металист, Партизан, Стоук, Бирмингем, Лацио, Салцбург, Розенброг, ПАОК, Локомотив Москва, Рен, Рапид Букурешт, Атлетик Билбао и Стеауа (извор Википедија :D)
Уфф АЕК како би ни легнале..! :icon_lol:

Член од
21 јули 2011
Мислења
112
Поени од реакции
36
Ne napravija gordi Makedonci - BRAVO RABOTNICKI i uste mnogu uspesi ponatamu.
Daj boze da vlezeme vo fazata po grupi, pa na gradski da gledame kvaliteten evropski fudbal.
Uste ednas cestito za uspehot :) (y)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Честитки за Работнички и Македонскиот фудбал,Браво мајстори

Kajgana Shop

На врв Bottom