Кико Д.
ULTRAS - way of life
статијата е напишана пред натпреварите да започнатГо ставиле Маинц а Маинц отпадна![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
статијата е напишана пред натпреварите да започнатГо ставиле Маинц а Маинц отпадна![]()
Добро, не може една статија без било каков кикс :Р
Ѕвер!![]()
![]()
Браво дечки! За момент ме загрижија (Полувреме и пол), дури едно време не дишев. Судиите ме напнаа, сите ме напнаа, од возбуда теглата за кафе ја стаив у лабаво!
Ајде, фала курцу и на нас еднаш да ни тргне, да се порадуваме!
Анортозис беше последен од носителите и Работнички ќе го заземеше неговото место, ама со оглед шо во ЛШ отпаднаа екипи како Партизан и Панатинаикос, значи сме во неносители.Што вика сега другар ти Милевски за сигурните 1-3???
Бтв Работнички сега ќе биде во групата немносители, а не како што пишале во статијана погоре дека го превземал коефициентот на Анортозис па ќе бил во привилегирани. Кој ги пишува статииве?![]()
Незнам со какви коефициенти располагаат другиве екипи, али ме зачуди тоа што Работнички бил прв во неносителите како што викаш тиАнортозис беше последен од носителите и Работнички ќе го заземеше неговото место, ама со оглед шо во ЛШ отпаднаа екипи како Партизан и Панатинаикос, значи сме во неносители.
Секоја чест за Работнички ! Се дерев како ненормален дома кога дадоа гол![]()
алал нека ти е брате...и јас од илинедн на вака секој можен час си ја пеам а не знам зошто..па посебно сега кога ги елиминиравме педерите грчки....Почувствував голема потреба да ја ставам песнава
Мислиш лаВаБо???
Инаку, мене поубаво ми е на душата таму што им свиреле химна и што ги победија.
Честито победа!