Кико Д.
ULTRAS - way of life
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 11.435
- Поени од реакции
- 9.676
статијата е напишана пред натпреварите да започнатГо ставиле Маинц а Маинц отпадна
статијата е напишана пред натпреварите да започнатГо ставиле Маинц а Маинц отпадна
никој не знаеше дека ќе одпадне МаинцДобро, не може една статија без било каков кикс :Р
Мислиш лаВаБо???Ѕвер!
Браво дечки! За момент ме загрижија (Полувреме и пол), дури едно време не дишев. Судиите ме напнаа, сите ме напнаа, од возбуда теглата за кафе ја стаив у лабаво!
Ајде, фала курцу и на нас еднаш да ни тргне, да се порадуваме!
Анортозис беше последен од носителите и Работнички ќе го заземеше неговото место, ама со оглед шо во ЛШ отпаднаа екипи како Партизан и Панатинаикос, значи сме во неносители.Што вика сега другар ти Милевски за сигурните 1-3???
Бтв Работнички сега ќе биде во групата немносители, а не како што пишале во статијана погоре дека го превземал коефициентот на Анортозис па ќе бил во привилегирани. Кој ги пишува статииве?
Незнам со какви коефициенти располагаат другиве екипи, али ме зачуди тоа што Работнички бил прв во неносителите како што викаш тиАнортозис беше последен од носителите и Работнички ќе го заземеше неговото место, ама со оглед шо во ЛШ отпаднаа екипи како Партизан и Панатинаикос, значи сме во неносители.
Секоја чест за Работнички ! Се дерев како ненормален дома кога дадоа гол
алал нека ти е брате...и јас од илинедн на вака секој можен час си ја пеам а не знам зошто..па посебно сега кога ги елиминиравме педерите грчки....Почувствував голема потреба да ја ставам песнава
Да де да... уште сум под импресии, па се опростува мала печатна грешка!Мислиш лаВаБо???
Инаку, мене поубаво ми е на душата таму што им свиреле химна и што ги победија.
Честито победа!