- Член од
- 16 јануари 2011
- Мислења
- 362
- Поени од реакции
- 127
леона јорик и вуконг беа имба?
Има купување херои.Нема купување нови херои. Тие се хероите, до модот е само од колку херои можеш да одбираш.
Сакаш да ми кажеш дека со акаунтот од 30$ можеш да купуваш нови херои???Има купување херои.
Како што играш добиваш silver coins. Нив можеш да ги искористиш понатаму за купување на нови херои.Сакаш да ми кажеш дека со акаунтот од 30$ можеш да купуваш нови херои???
не сум ја за играва, нема reconnect...толку од радостаКако што играш добиваш silver coins. Нив можеш да ги искористиш понатаму за купување на нови херои.
Добиваш од 6 до 10 silver coins по игра, во зависност дали победуваш, губиш, прва победа во денот ти е и сл.
Секој херој си има различна цена, ама колку што видов јас, се движат од кај 200 до кај 450 silver coins.
(Се купуваат во hero selection screen, ги имаш сите херои но можеш да играш само со тие одредени 15. Сепак, на секој од „заклучените“ херои има една паричка, со клик на неа можеш да го купиш)
Има бе, откако ќе се дисконектираш имаш 5 минути да се реконектираш.не сум ја за играва, нема reconnect...толку од радоста
Знам за силвер коинс, знам колку се добиваат од игра, ама пак не ме сфати или ја не сум те сфатил. Ако не се лажам со акаунтот од 30$ сите херои ти се дадени ти купуваш само скинови за хероите (и остали ствари) со тие силвер коинс.Како што играш добиваш silver coins. Нив можеш да ги искористиш понатаму за купување на нови херои.
Добиваш од 6 до 10 silver coins по игра, во зависност дали победуваш, губиш, прва победа во денот ти е и сл.
Секој херој си има различна цена, ама колку што видов јас, се движат од кај 200 до кај 450 silver coins.
(Се купуваат во hero selection screen, ги имаш сите херои но можеш да играш само со тие одредени 15. Сепак, на секој од „заклучените“ херои има една паричка, со клик на неа можеш да го купиш)
пер, сите херои се купуваат и со голд коинс и со силвер коинсМене не ми е филмот вака само 15 херои да одберам,од кој сите сум ги играл на бета.Некој херои како Monkey king се купуваат со голд така? Мислам дека така видов во нови херои, и испод него имаше 450 голд коинс.
Камо ти точка на крај...пер, сите херои се купуваат и со голд коинс и со силвер коинс
крај на прича
играва ја хејтам реконектот им вришти
фала чао пријатно
lolzпер, сите херои се купуваат и со голд коинс и со силвер коинс
крај на прича
играва ја хејтам реконектот им вришти
фала чао пријатно
Тие херои не се достапни за никој моментално, ни за тие што дале 30 долари за акаунт. Ако сака некој да ги купи со пари за предвреме да ги има, може, а ќе му бидат достапни на тие што купиле акаунт за една или две недели. Тогаш ќе можат и со silver coins да се купат.Мене не ми е филмот вака само 15 херои да одберам,од кој сите сум ги играл на бета.Некој херои како Monkey king се купуваат со голд така? Мислам дека така видов во нови херои, и испод него имаше 450 голд коинс.
Toa bi bilo najdobro.Кажете ми никови да ве аднам, пошо ми скурчи од овие сега новиве free to play newbiezz.....
Мојот ник е - Th3Truth
И нема да биде лошо да се збереме да поиграме малце, поз.
има да ве рушам од мавање дај да испукаме викендов пошо дома не можам да играм слаба конфигурација сецка ,така да да седнам во интернет кафе да се потепаме?Toa bi bilo najdobro.