HoN-Heroes of Newerth

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Сакаш да ми кажеш дека со акаунтот од 30$ можеш да купуваш нови херои???
Како што играш добиваш silver coins. Нив можеш да ги искористиш понатаму за купување на нови херои.
Добиваш од 6 до 10 silver coins по игра, во зависност дали победуваш, губиш, прва победа во денот ти е и сл.
Секој херој си има различна цена, ама колку што видов јас, се движат од кај 200 до кај 450 silver coins.

(Се купуваат во hero selection screen, ги имаш сите херои но можеш да играш само со тие одредени 15. Сепак, на секој од „заклучените“ херои има една паричка, со клик на неа можеш да го купиш)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Како што играш добиваш silver coins. Нив можеш да ги искористиш понатаму за купување на нови херои.
Добиваш од 6 до 10 silver coins по игра, во зависност дали победуваш, губиш, прва победа во денот ти е и сл.
Секој херој си има различна цена, ама колку што видов јас, се движат од кај 200 до кај 450 silver coins.

(Се купуваат во hero selection screen, ги имаш сите херои но можеш да играш само со тие одредени 15. Сепак, на секој од „заклучените“ херои има една паричка, со клик на неа можеш да го купиш)
не сум ја за играва, нема reconnect...толку од радоста

П

Паган-др

Гостин

Знам за силвер коинс, знам колку се добиваат од игра, ама пак не ме сфати или ја не сум те сфатил. Ако не се лажам со акаунтот од 30$ сите херои ти се дадени ти купуваш само скинови за хероите (и остали ствари) со тие силвер коинс.

Чекај вака. Тој акаунт од 30$ ги има истите бенефиции пред да го напраат ова f2p или има некои разлики?

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Мене не ми е филмот вака само 15 херои да одберам,од кој сите сум ги играл на бета.Некој херои како Monkey king се купуваат со голд така? Мислам дека така видов во нови херои, и испод него имаше 450 голд коинс.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Мене не ми е филмот вака само 15 херои да одберам,од кој сите сум ги играл на бета.Некој херои како Monkey king се купуваат со голд така? Мислам дека така видов во нови херои, и испод него имаше 450 голд коинс.
пер, сите херои се купуваат и со голд коинс и со силвер коинс
крај на прича
играва ја хејтам реконектот им вришти
фала чао пријатно

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
пер, сите херои се купуваат и со голд коинс и со силвер коинс
крај на прича
играва ја хејтам реконектот им вришти
фала чао пријатно
lolz

Тие херои не се достапни за никој моментално, ни за тие што дале 30 долари за акаунт. Ако сака некој да ги купи со пари за предвреме да ги има, може, а ќе му бидат достапни на тие што купиле акаунт за една или две недели. Тогаш ќе можат и со silver coins да се купат.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Кажете ми никови да ве аднам, пошо ми скурчи од овие сега новиве free to play newbiezz.....

Мојот ник е - Th3Truth

И нема да биде лошо да се збереме да поиграме малце, поз.

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
ej samo 15 херои ми кршат филм ми прават сцени мислам нека не се фурат дај сите херои сакам

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Toa bi bilo najdobro.
има да ве рушам од мавање дај да испукаме викендов пошо дома не можам да играм слаба конфигурација сецка ,така да да седнам во интернет кафе да се потепаме? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom