Deal.А да се собереме во Ентер?
Ист ми е никот како тука.Кажете ми никови да ве аднам, пошо ми скурчи од овие сега новиве free to play newbiezz.....
Мојот ник е - Th3Truth
И нема да биде лошо да се збереме да поиграме малце, поз.
Постои опција, после секоја игра добиваш silver coins. Во зависност од тоа дали ти е прва победа/дали си стигал до BLOODBATH, и слично се добива од 6 до 10 на крајот од една партија. А за позајмувањето не знам, ама мислам дека не може така.А постои ли опција на ХОН да се ќарат силвери? и постои ли опција да некој што има Coins да позајми на друг?
зато ќе си играш 2в2 или 3в3 игри дарк волеј , ќе набацаш 1700-1800 пср и ќе си играш салам игри! т.е. и таму има по некоја ретарда ама ретки сеАјде psy да играме кога ќе си слободен пошо стварно ми скурчи од новиве не се игра, добри порази наредив, адни ме на скајп и мсн имаш овде во мој профил оставено, позз ~!
Шо пари бе?Некој случајно да не сака да купи Legacy акаунт?
2500 денШо пари бе?
те има мавнато в гла топлотен удар... 2500 ден? То ко се купуваја акаунти ко беше со ПЛАТНО не беше толку па сеа кога е f2p ..2500 ден
Nah, проверив на ибеј за колку пари одат. Епа сега затоа што нема купување акаунт, одат за поскапо genius.те има мавнато в гла топлотен удар... 2500 ден? То ко се купуваја акаунти ко беше со ПЛАТНО не беше толку па сеа кога е f2p ..