HoN-Heroes of Newerth

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
Кажете ми никови да ве аднам, пошо ми скурчи од овие сега новиве free to play newbiezz.....

Мојот ник е - Th3Truth

И нема да биде лошо да се збереме да поиграме малце, поз.
Ист ми е никот како тука.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
А постои ли опција на ХОН да се ќарат силвери? и постои ли опција да некој што има Coins да позајми на друг?

Член од
31 мај 2011
Мислења
211
Поени од реакции
75
А постои ли опција на ХОН да се ќарат силвери? и постои ли опција да некој што има Coins да позајми на друг?
Постои опција, после секоја игра добиваш silver coins. Во зависност од тоа дали ти е прва победа/дали си стигал до BLOODBATH, и слично се добива од 6 до 10 на крајот од една партија. А за позајмувањето не знам, ама мислам дека не може така.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ајде psy да играме кога ќе си слободен пошо стварно ми скурчи од новиве не се игра, добри порази наредив, адни ме на скајп и мсн имаш овде во мој профил оставено, позз ~!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ајде psy да играме кога ќе си слободен пошо стварно ми скурчи од новиве не се игра, добри порази наредив, адни ме на скајп и мсн имаш овде во мој профил оставено, позз ~!
зато ќе си играш 2в2 или 3в3 игри дарк волеј , ќе набацаш 1700-1800 пср и ќе си играш салам игри! т.е. и таму има по некоја ретарда ама ретки се ;)

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Никот ми е, Klicko, аднете ме да поиграме некогаш.

П

Паган-др

Гостин
Таман ставив пари на картица да ја платам, го направија гомното со legacy акаунтите. Стигнав 4 левел, и доста партии изгубив живци со ретарди уште не излезени крипови трчаат на противничка кула, не купуваат ајтеми etc etc.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Некој случајно да не сака да купи Legacy акаунт?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Многу слаб learning curve има, тоа е причината.

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
те има мавнато в гла топлотен удар... 2500 ден? То ко се купуваја акаунти ко беше со ПЛАТНО не беше толку па сеа кога е f2p ..
Nah, проверив на ибеј за колку пари одат. Епа сега затоа што нема купување акаунт, одат за поскапо genius.

Kajgana Shop

На врв Bottom