Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nah, проверив на ибеј за колку пари одат. Епа сега затоа што нема купување акаунт, одат за поскапо genius.
Good luck with that. <3
FYI, од неофицијални извори се збори планираат да го вратат пак тоа купување на legacy acc од 30$, покрај f2p.
Кои ти се тие неофицијални извори?
Не верувам дека тоа ќе се деси, ќе почнат да плачат останатите легаси акаунти во стилот, дадовме пари за нешто што нема да постои повеќе...епа сега пак ќе постои. Како и да е немам намера скршен денар да дадам за играва, играв бетата, пак почнав сега со ф2п купив еден куп херои со силвер и ок си е
Луѓе имам еден проблем.Зашто на оваа игра секогаш кога ќе има апдејт,ми праи креш? едноставно го симнува апдејтот,и после неизбежно праи креш..дури и по рестарт пак праи..некој да ми каже чаре?
Самиот факт што можеби ќе се врати legacy account, ќе направи тие нубци да се откажат.. Што е до мене, боље да дадам 30 долари за легаси акаунт, отколку 40 долари за 2000 голд што ќе ми отидат одма.. Ако се случи тоа, прв ќе купам акаунт, само поентата е што картициве од Македонија како што разбрав биле blacklisted.. Ако некој има повеќе информации околу ова, нека пише.
Собираш парички со секоја изиграна партија добиваш парички, е сеа зависи од херојот некој поскапи некој поефтини...Еј другари дали можам некако да отклучам нови херои , онака фри или за џабе губам време на оваа игра :Ѕ