Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
Џими Марфи (Дејвид Тенант) ?
![](http://3.bp.blogspot.com/-j4pS9A-q0xI/TaHg_GM_x3I/AAAAAAAAAPA/poCsmq_begI/s1600/DavidTennant_United-1.jpg)
Не памтам баш кој беше со лулето, одамна го гледав филмов
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Џими Марфи (Дејвид Тенант) ?
Не не, фудбалерот со лулето, тој што пушеше додека чекаа во тунелот да излезат на теренЏими Марфи (Дејвид Тенант) ?![]()
Не памтам баш кој беше со лулето, одамна го гледав филмовИнаку се согласувам со тебе за Victory, гледан ми е, Goal вода може да носи
![]()
АааНе не, фудбалерот со лулето, тој што пушеше додека чекаа во тунелот да излезат на терен![]()
Ова е нешто како Battle Los Angeles?Холивуд конечно се реши да ја екранизира Battleship,една од најпопуларните игри evah.
YOU SUNK MY BATTLESHIP!
Што е следното-Tetris live action?
Да,само што филмов е базиран на оваа игра.Ова е нешто како Battle Los Angeles?
Moраше да прашаш..Холивуд конечно се реши да ја екранизира Battleship,една од најпопуларните игри evah.
YOU SUNK MY BATTLESHIP!
Што е следното-Tetris live action?
Hollywood, where nothing happens anymore.
Абе која игра. Поарно речи базиран на Godzilla, Transformers и сл.Да,само што филмов е базиран на оваа игра.
http://en.wikipedia.org/wiki/Battleship_(game)
хаха... можат за вовед да го искористат вицот за лавот и зајачето кога оделе низ минско поле. Знаете веќе, зајачето се плашело и го убедило лавот да оди прв едно 20 метри пред него. По некое време лавот нагазил на мина а зајачето почнало да пее: Лав из ин ди еир...Како и да е,ако веќе тргнале да прават филмови по стари игри,би можеле да направат од оние што се стандард на MS Windows,попрецизно Minesweeper.
Кога ќе ти се избаци bibil сега од некадеАј кога сме веќе кај филмовите базирани на игри-многу поголема забава ми пружаат на Уве Бол адаптациите него повеќето што ги спомна Pluh.Е сеа,пред да почнете да мавате со јајца по мене,да се оправдам-Уве е крш режисер,си снима крш филмчиња,ама неговите филмови се таков крш да е забавно и смешно за гледање.House of the damned и Alone in the dark ги имам гледано милион пати и никако да ми бидат смор.
Па добро да... Освен Mortal Kombat и Resident Evil се друго е лошо. Silent Hill беше просечен, само крајот беше единственото нешто кое вреди, од Max Payne очекував многу а добив ништо, за Принцот од Персија не ми се трошат зборови... За Хитмен исто, иако игрите се ептен јаки. Единствено овде Tekken не сум го гледал.Mortal Kombat, Silent Hill, Tomb Raider, Resident evil, Tekken, Max Payne, Prince of Persia, Hitman... Не се нова мода филмовите базирани на игри, a некои од набројаниве не се лоши филмови, дајте му шанса и на battleship![]()