Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Мене ми беше добар, ама не беше Шерлок Холмс... нешто ко Шерлок Холмс на стероиди :)
Најепик ќе биде кога ќе излезе новиот „Тројцата Мускетари“. Тек тогаш ќе гледате чуда... :)
Матрикс движења? Сигурно ќе биде како оној "Ќерката на мускетарот" или така нешто, што стоеше на плафонот и така се мечуваше...

Член од
19 јули 2011
Мислења
11
Поени од реакции
0
Добар? ДОБАР?! Сериозна си?

Полош филм неам гледано, субјективно кажано. Приказната немаше везе со вистинскиот Шерлок. Можеле кои било други ликови да измислеке но ете го избрале името кое е познато. Ефекти аум акција ау, ама џабе ми е...
ne e tolku los se vadi so efektite, ima tepanje i brzo pominuva cel film, ne e nekoj napnat zatoa go sakat mnogu luge kako stripce e:)
--- надополнето: Jul 24, 2011 9:12 PM ---
eve edna dobra akcija francuska so zan reno 22 bullets
http://www.youtube.com/watch?v=BSYVPYglfnc
i toa ponova 2010 godina
--- надополнето: Jul 24, 2011 9:16 PM ---
eve i za ljubitelite na dokumentarcite RELIGOLOVS
http://www.youtube.com/watch?v=eZpREDn4NFA
sto covekot sto go snimil dokumentarecov misli za religijata;)
--- надополнето: Jul 24, 2011 9:25 PM ---
Kevin Spacey Jeff Bridges i Mary McCormack k-pex interesen film so dobri glumci
http://www.youtube.com/watch?v=UfcbshzkvUs
vredi da se vidi toj sto ne go gledal

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.540
YES!!! Конечно Аронофски ќе може да ми одговори на сите оние прашања кои Мики1 во религија не успеа, such as:

- Како Ное собрал по два примероци од милионите видови животни на земјава на еден брод?
- Колку измет правеле истите и како стигнувале да исчистат по нив 40 дена?
- И најважно, како по истоварот кенгурите стигнале во Австралија?

Аронофски из д'мен :pos:

T

Tetro

Гостин
65 дена се бореа, 65 дена издржаа под земја. Заслужуваат во нивно име да се направи филм. Го заслужија и Хозе Ривера за сценарист. (y)

Едит:
Black Swan producer Mike Medavoy has acquired the rights to the story of the 33 Chilean miners who survived two months underground last October.
http://www.torontosun.com/2011/07/25/swan-boss-wins-miners-movie-rights

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.368
Поени од реакции
30.777
Секогаш сум мислела дека Аронофски е поуспешен со помал буџет. Ај баш да видиме. За се има прв пат.:)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.629
Поени од реакции
59.540
Секогаш сум мислела дека Аронофски е поуспешен со помал буџет. Ај баш да видиме. За се има прв пат.:)
Ти спремај се за расправии, јас го чекам филмов со пуканки, сок, нотес и пенкало :) Ова е најапсурдната приказна некогаш раскажана а сега богами ќе го види и филмското платно. Едвај чекам :vozbud:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Ајде Aronofsky show them why you are the best.
Jizz in my pants.
--- надополнето: Jul 25, 2011 2:35 PM ---
Ou and I almost forgot..
Предлог филм некој ? каков бил..

Член од
19 јули 2011
Мислења
11
Поени од реакции
0
Братче, темава не е политика, само неколку работи на кратко:
1. Грузијците изведоа ракетни напади на цивилни цели, дел кој во филмот не е прикажан. Филмот почнува со контранападот на Русите. Историски се е документирано, дури и тетка вики знае.
2. Нема прав и крив, и двете страни извршија воени злосторства. Прикажани се само оние од едната страна.
3. Талин е во Естонија.
vo vojna nema prav kriv a uste pomalku dobri luge,se znae deka i ednite sto pravea i drugite sto pravea rusite so svojta voena mok a gruzija so sretska kakvi sto moze da se brani a se znae deka rusija nema da dozvoli gruzija da vleze vo nato za toa stana cela frka..
--- надополнето: Jul 25, 2011 3:35 PM ---
--- надополнето: Jul 25, 2011 3:48 PM ---
a Darren Aronofsky spored mene e eden od najdobrite reziseri na svetot koj so malce pari napravi taka dobri filmovi...
--- надополнето: Jul 25, 2011 5:45 PM ---
Јас го имам гледано филмов пред кратко време и можам да кажам дека ништо не пропушти од приказната...браво брат свака ти част спојлер на годината ако не и од постоење на кајгана...
dobar film i bas go raskaza cel:)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
vo vojna nema prav kriv a uste pomalku dobri luge,se znae deka i ednite sto pravea i drugite sto pravea rusite so svojta voena mok a gruzija so sretska kakvi sto moze da se brani a se znae deka rusija nema da dozvoli gruzija da vleze vo nato za toa stana cela frka..
--- надополнето: Jul 25, 2011 3:35 PM ---
--- надополнето: Jul 25, 2011 3:48 PM ---
a Darren Aronofsky spored mene e eden od najdobrite reziseri na svetot koj so malce pari napravi taka dobri filmovi...
--- надополнето: Jul 25, 2011 5:45 PM ---

dobar film i bas go raskaza cel:)
на времето кога ја мислев за Брат рокенрола , лол :D

Kajgana Shop

На врв Bottom