И ја на ова помислив, посебно после епизодава. Значи може мноооогу да се дешава, али тие си знаат. Ќе заврши серијава хепи ендинг, Ари или го лажат, тестираат или ќе си најди поарна, таа кучката шо ја вработи као шеф на студио шо му била бивша presumably, не верувам да ја моли пичкарски до крај... Е ќе се смири, Вини ќе добие оскар, Желката бизмисмен, Драма среќен исполнет анимиран карактер и така...Не ми се свиѓа што е Final Season. Мислам дека не е толку заглавена серијава, па да немаат идеа што да прават со нејзе. Има многу опции затоа што сите 4ца, па еве и Ари да го земеме се добро изанализирани и навлезени у приказната.
Се осеќа дека ја вртат таа шема, само муабетот ми беше дека ако сакаат можат нагло да ја сменат на драма, да стане посериозна серијава, или па само да се држат на комичниот дел. И ја би сакал малце да отиде по накај темната страна на Холивуд а не само Вини како плеска пичици. Мада не ми се ни верува дека ќе може да даде добра глума он.Oдсекогаш велев ако имаш добитна комбинација не бегај од неа.
Boy was I wrong, eh?
Стално исто, групата со некои ситни проблеми. Over and over again.
Многу ме напнаа што го скокнаа делот со рехаб со Вини. Мислев ќе и дадат некоја темна страна, плус Вини повеќе да покаже глума. Да сочуствуваме малку. Промена на атмосфера. Како што беше епизодата кога снимаа филмот за Пабло Ескобар. Еден друг поглед. Инаку епизода како епизода, беше интересна и ми се допадна, али толку.![]()
Како мислиш на тоа “темна страна“?Oдсекогаш велев ако имаш добитна комбинација не бегај од неа.
Boy was I wrong, eh?
Стално исто, групата со некои ситни проблеми. Over and over again.
Многу ме напнаа што го скокнаа делот со рехаб со Вини. Мислев ќе и дадат некоја темна страна, плус Вини повеќе да покаже глума. Да сочуствуваме малку. Промена на атмосфера. Како што беше епизодата кога снимаа филмот за Пабло Ескобар. Еден друг поглед. Инаку епизода како епизода, беше интересна и ми се допадна, али толку.![]()
Па.. Винс беше ептен надовор од контрола во последните епизоди од 7ма сезона. И новава почнува еве ме ко ништо да не било, ја имам фрузурата пораснато, кул сум, дека кул е да си трезен. Еве и јака пичка шо вика дека стварно е кул да си трезен. Онака, мрачната страна на Холивуд, кога славата удира у глава, и еве кога веќе влегоа таму, а баш интересно го развијаа карарактерот на Винс у 7ма, оди до крај барем.Како мислиш на тоа “темна страна“?
[hejt] Како мислиш ситни проблеми.... И се разведе, Ари е пред развод (we we, ne mi se верује), куќа немаат, да беше на Тртл женската ке имаа threesome... [hejt]
Мене ми беше многу интересно делот со водката, ја земаат една сериозна ситуација (Ари со жена му) и мават крш хуморсо фејк водче.
Никој не запримете колку е ослабен Тртл?
Значи решено е, овие од Струмица немаат вкус.Ни јас ништо лошо не најдов. Ја гледам веќе со години, ти ја гледаш за еден месец затоа можеби. Не се обидувам саркастичен да сум, ама и тоа може да влијае.