Кошаркарска репрезентација на Македонија

M

Mario Gómez

Гостин
Бо уште не е приклучен нели? Гечевски? Мене ме интересира Самарџиски како игра?

Него кој рече дека ќе ја има на МТВ да ја потврди информацијата.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026

Не играат...Иначе Самарџиски доста напреднал,посебно во одбраната. Ме изненади позитивно

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе е само првиот полесен тренинг.Вистинското со Бо и колегите следува на 31.Одиме на МЕДАЛ!!!:ROFLMAO:

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
кажујте резултат ак не ве мрзит

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Словенија 60
Македонија 55

4 фаул и Самарџиски и Перо

Г

Грејвдигер

Гостин

Бо и Гечевски не се, овие денови треба да се приклучат. Добро се држи, ама и он и Перо треба да се контролираат со личните.

Преги за време на фудбалот Шкендија - Металург кажаа дека ќе ја даваат.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Антиќ е ѕверот во репрезентацијата...растури со тројки.
Чековски е дрво недоделкано :mad: .
Добар е и Илиевски.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
убаво кажаа коментаториве на еуропсорт дека откако влезе мираковски македониа има премногу грешки и тука наплравија разлика. исто така со тројки не може македонија да издржи цело време со таква игра. епа нека не ве чуди кога ќе не напунат на европско.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
13 тројки, ама од тоа не се живее, мора малце од малце да се промени играта, додуша и не бевме толку лоши, пробавме со сите играчи...сепак како што кажа и Докузовски резултатот е во заден план..битно е да се воиграат добро.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
А за докузовски како тренер е посебна приказна што ќе ја води репрезентацијата и мисли ова е работнички и игра против мзт каде на сите играчи ве од рака им иде и плус судиите ќе суфат за него. Ако тоа е не знам како можеше федерацијата него да го стави тренер, гледате словенија кој им е теренер?

Член од
2 јануари 2008
Мислења
440
Поени од реакции
93
Добро со кој памет ѓи викнал да играат Чековски и Мираковски? До толку ли нема друѓи деца? Првиов незнае сам под кош да даде.. Две тројки му влегоа на среќа.. Мираковски ко исплашен.. Дали незнае да дрибла дали.. незнам стварно.. Ѓи прати два-три пати во контра.. :) Пријателска добра се држевме скоро цела утакмица ама после некако се одпуштивме и толку беше.. Утре со Полска :)

M

marko 1996

Гостин
А за докузовски како тренер е посебна приказна што ќе ја води репрезентацијата и мисли ова е работнички и игра против мзт каде на сите играчи ве од рака им иде и плус судиите ќе суфат за него. Ако тоа е не знам како можеше федерацијата него да го стави тренер, гледате словенија кој им е теренер?
Коа ке земеме утакмица се крстите у него , кога ке изгубиме ова не е мзт - работнички , како можеше... Боље кутете си , или не пратиш баскет или си за мзт и те разбирам да го мрзиш ;) трето нема. За утакмицава ја глеав , просечно изиграа нашиве ама на тројки неможе да се добие утакмица бевме боље од словенциве ама тоа е , сеа коа ке дојде црнецов и Гечевски коа ке се комплетира репрезентација ќе биде друго.

Kajgana Shop

На врв Bottom