Не го уби заради ебавање со опремата како што wот посочи.а од шо мака гас го уби овај тивкиот ? мораше да некој да се истроши ?
Не му е толку гајле на Гас кој заебал работа колку што му е гајле бизнисот да продолжи да работи и полицијата да нема никакви траги кои водат кон него.Јас колку што се сеќавам хитменот на Гас го праша тивкиов на само, и не ми стоеше како да му е многу јасно потоа, дека кога Гас го килна овој, хитменот извади пиштол, дека незнаеше што и зошто се дешава. Си стојам зад моето. Инаку ако одиме според мислењето на BlakeGriffin32, и морало некој да се истроши, дефинитивно требаше хитменот, дека он заеба цела работа, му дозволи на Волт преку телефон да му нареди на Џеси да го убие другиот готвач пред тие да стигнат. Како и да е.
Абе да, you're just stating the obvious, другово јас спомнав како обична теорија. Него, памтам колку разочарано погледна во тивкиот кога влезе а тој во униформа чепкаше по опремата. Стојам зад ова дека не ја гледам конекцијата, сите беа доле и го пречекаа Гас. Тивкиот кажа само дека е виден на хитменот.Не му е толку гајле на Гас кој заебал работа колку што му е гајле бизнисот да продолжи да работи и полицијата да нема никакви траги кои водат кон него.
Виктор беше трагата.
"Let's get this over with."Тивкиот кажа само дека е виден на хитменот.
Не сум ја видел сценава потоа меѓу цефките низ лабораторијата. Тогаш да, твоето најмногу одговара. Него, само мене ми беше малце потсеќањето, барем 5 мин да одвојеа."Let's get this over with."
Хитменот веднаш потоа му се јави на Гас, не видовме што му кажа, но можеме да погодиме.
Interviewer: At first viewing, slashing Victor’s throat seems strictly like Gus making a brutal point to Jesse and Walt, but Victor wasn’t totally undeserving of punishment.
Vince Gilligan(the creator): The audience has every bit as valid an opinion as I do, but for what it's worth, I think what happened was that Victor made two mistakes: He let himself get seen at the house, and we can tell from the early going that that seems to worry Mike. The other thing is, it's a bit of an affront to Gus that Victor added insult to injury by thinking he could cook Walt's formula. This is a guy, we learned from the teaser, who wants the best. He doesn't want just some well-intentioned schmo who's not a chemist cooking the formula.