Breaking Bad

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Дискусијата за зомбијата на другарчињата на Џеси :pos: No coment...Наци зомби :pos:Крај ќе е. Дефинитивно моменац у епизодава ми беше ко Валтер го шибна шеширот и со оној поглед се упати кон,,,,
( да не спојлеришам али Мајк горилото ќе му стане другарче а шо викате?)

Саунд системот на Џеси, боооо лудило...Ме фати грев за кризата шо ја минува, сјебан е скроз.

Btw на рипит ми е ставена песнава цел ден...

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Гледате бе? Ве немат нешо...

Досега епизодиве ми се океј, не ми се досадни, ама мислам дека морат да се убрзат темпово понатака. Две клучни работи ак се случија досега.. толку.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Да да гледаме, подобро вака побавно да се одвиваат, ќе има нешто големо понатаму без гајле.

T

Tetro

Гостин
Гледаме, ама не кажуваме на никој. :D

п.с. Добро е така понекогаш некој да потсети. ;)

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Леле се заборавив еј со серијава...Колку епизоди биднаа...Мора посериозно да си ја сфатам работава

п.с Таква е бе се цепка дејствието до лудило...Тоа и највише ме бендисува

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Која добра епизода :pos: како се разбра со чистачките сум се скинал од смеење.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.738
досадна ми беше... освен делот со џеси и џанаците

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
досадна ми беше... освен делот со џеси и џанаците
Не знам зошто на многу од вас четвртава сезона ви е досадна, баш ми е интересна, нормално на почетокот се иде бавно,сигурно се спрема нешто големо за финалето,баш ме интересира што ќе испадне со Gus за на крај :LOL:

Член од
2 август 2011
Мислења
81
Поени од реакции
41
Чим Psyside ти препорачвит нешто, ич не му ја мисли, сигурно е нешо јако :).

Ко ке имам време ќе ги спуштам и овие, деновиве се занимавам со Lie to me.
Конечно да најдам некој у мк што ја гледа Lie to me ! Да не имаш некој добар линк за симнување на 3 сезона ама така помал до кај 3 гига макс ?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Конечно да најдам некој у мк што ја гледа Lie to me ! Да не имаш некој добар линк за симнување на 3 сезона ама така помал до кај 3 гига макс ?
Не сум само јас... :) Има цела тема за Lie to me на подфорумов... Иначе ја прекинав после прва сезона, немав време да ја гледам.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Koнечно некој што е уште фасциниран од Lie to Me. :icon_lol: Добро, 2ра сезона..

Него, конечно видовме малце од Walt како badass старче. Ја отвори на Skyler. Интересна епизода. Новава сезона потсеќа на првата. Јака драма само. That is all.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Haha tolku e losha 3ta sezona?? :D
Во тек е 4 та сезона а третата е далеку од лоша, напротив мене само за нијанса ми е послаба од првата а крајот беше маестрален. 4 та до сега е ок и веќе е време пополека да влезе во расплетот, и какво само чувство имам дека Хенк ќе го скине Гас.

Kajgana Shop

На врв Bottom