Copa America 2011, Argentina

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.742
Поени од реакции
43.892
Браво за Уругвај.. Сеа уште Парагвај да го суредат Бразил утре и таман во финале Уругвај - Парагвај/Чиле..

:):)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Абе оваа плавава од филмов на МТВ ко Аргентина е... ја силуваа! :pos:

види ги ти МТВ mindfuck прават, намерно филмов го пуштија! :pos:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Навиваме за послабиот ме момче, доста со тоа хејтери досадни сте веќе.. и Бразил ќе изгуби денеска :)
Да ти кажам, по реално ми е ако се сретне подоцна со Уругвај па од нив да губи...
Ама што и да е, не ќе освојуваат ни тие!
И да, никој не е хејтер на Меси, Тевез или било која “ѕвезда“ опасна, ниту пак навивач на Бразил/Аргентина па да се прекуцава за другиот кога губи, фан сум на Франција, но кога на натпреварување ја нема неа, навивам за тимовите што ми оставаат впечаток, такви беа само Уругвај и Парагвај оваа Копа Америка, што значи ми преостанува Уругвај.А за Парагвај ќе видиме, сепак е Бразил ... Фала на разбирање... ;)

A

Auditore

Гостин
Аргентина беше флоп на целиов турнир, навистина немаа игра, се се чекаше на Меси, играта се гради за тимот, а не за еден играч, заслужено Уругвај.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Реално гледано од Меси освен две или три асистенции ништо не видовме,Игуаин изгубена чавка,Агуеро ништо поарно,одбраната швицарско сирење и тако даље,сосема заслужено идат даље Уругвај,изиграа машки,без страв,со срце,со јајца слоновски,изиграа мудро,алал нека им е.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
види неколку страни поназад ;)

бтв успеав само да ги фатам пеналите од пеналот на Тевез заради пивофестот :) :) :)
Kaрдинална грешка друже, мечов си го испуштил за Елена Велеска , лошо :icon_lol:

М

Мартин`

Гостин
Да ти кажам, по реално ми е ако се сретне подоцна со Уругвај па од нив да губи...
Ама што и да е, не ќе освојуваат ни тие!
И да, никој не е хејтер на Меси, Тевез или било која “ѕвезда“ опасна, ниту пак навивач на Бразил/Аргентина па да се прекуцава за другиот кога губи, фан сум на Франција, но кога на натпреварување ја нема неа, навивам за тимовите што ми оставаат впечаток, такви беа само Уругвај и Парагвај оваа Копа Америка, што значи ми преостанува Уругвај.А за Парагвај ќе видиме, сепак е Бразил ... Фала на разбирање... ;)
Исто и јас навивам за Италија но на Копа навивам за Парагвај и се надевам дека ќе изненадат :)
топка е се е можно иако Бразил е јак ..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.461
Браво за Уругвај.. Сеа уште Парагвај да го суредат Бразил утре и таман во финале Уругвај - Парагвај/Чиле..

:):)
Уругвај - Чиле, 10 дена ги барам во финале досаден станав, ама мислам дека ќе погодам. Најдобро играат, нема зошто да не се пласираат. Уругвај се покажаа ѕверови вечерва. Се сеќавате на коментарот на Видевски од предходниот натревар: Уругвајците намерно ги гаѓаат стативите за да не играат со Аргентина? :pos::tapp:

T

Torchyrus

Гостин
ПУУуу мамето негово дури сеа видов Колумбицијите мои изгубиле то е оти сдам прво полувреме го гледав второ не го гледав и ги изгубиле то е. .. ајде здравје Светско Првенство е наше !! ДА НЗААТ СИТЕ !!

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Подобро ќе беше за Бразил да победеа Аргентина нормално ако го поминеа Перу после, вака потешка задача ќе имаат кариокиве во финале.:icon_lol:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Големата но сепак мала Аргентина... утре нека учат како се игра модерен фудбал, у 21 часот :sneaky:

Kajgana Shop

На врв Bottom