ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.742
- Поени од реакции
- 43.892
Браво за Уругвај.. Сеа уште Парагвај да го суредат Бразил утре и таман во финале Уругвај - Парагвај/Чиле..
Да ти кажам, по реално ми е ако се сретне подоцна со Уругвај па од нив да губи...Навиваме за послабиот ме момче, доста со тоа хејтери досадни сте веќе.. и Бразил ќе изгуби денеска
Kaрдинална грешка друже, мечов си го испуштил за Елена Велеска , лошовиди неколку страни поназад
бтв успеав само да ги фатам пеналите од пеналот на Тевез заради пивофестот
Исто и јас навивам за Италија но на Копа навивам за Парагвај и се надевам дека ќе изненадатДа ти кажам, по реално ми е ако се сретне подоцна со Уругвај па од нив да губи...
Ама што и да е, не ќе освојуваат ни тие!
И да, никој не е хејтер на Меси, Тевез или било која “ѕвезда“ опасна, ниту пак навивач на Бразил/Аргентина па да се прекуцава за другиот кога губи, фан сум на Франција, но кога на натпреварување ја нема неа, навивам за тимовите што ми оставаат впечаток, такви беа само Уругвај и Парагвај оваа Копа Америка, што значи ми преостанува Уругвај.А за Парагвај ќе видиме, сепак е Бразил ... Фала на разбирање...
Е тек сеа започна јакото.. )п.с. немојте да сте смениле МТВ, има 16+ програма сеа....
Уругвај - Чиле, 10 дена ги барам во финале досаден станав, ама мислам дека ќе погодам. Најдобро играат, нема зошто да не се пласираат. Уругвај се покажаа ѕверови вечерва. Се сеќавате на коментарот на Видевски од предходниот натревар: Уругвајците намерно ги гаѓаат стативите за да не играат со Аргентина?Браво за Уругвај.. Сеа уште Парагвај да го суредат Бразил утре и таман во финале Уругвај - Парагвај/Чиле..
Интересно филмче...Абе оваа плавава од филмов на МТВ ко Аргентина е... ја силуваа!
види ги ти МТВ mindfuck прават, намерно филмов го пуштија!
јбг :/ , утре снимка ќе гледамKaрдинална грешка друже, мечов си го испуштил за Елена Велеска , лошо