ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.965
- Поени од реакции
- 57.716
пуно хејтеришта бе брат... ко Барселона да отпаднала... oh wait...одеднаш сите навивачи за уругвај...
хејтери дркајте сеа шо меси испаднал, а не аргентина
пуно хејтеришта бе брат... ко Барселона да отпаднала... oh wait...одеднаш сите навивачи за уругвај...
Тимска игра се поштува браттт ! Затоа се сите за Уругвај !одеднаш сите навивачи за уругвај...
Зошто да не се радуваме кога храбро одиграа Уругвај, Муслера е мен оф д меч, заслужија да си победат и д асе пласираат понатаму. Аргентициве ја тепаа Коста Рика и мислеа готово е, Уругвај е копија од нив. И како што вика Алекс, може сме фанови на Бразилодеднаш сите навивачи за уругвај...
Cavani, Forlan, Suarez
Brazil, Argentina prepare your anus!
Абе коа пишав да не се силат дека ја тепале КОСТАРИКА будала ме правеа... исто и со Албанија пред тоа... али ако...Зошто да не се радуваме кога храбро одиграа Уругвај, Муслера е мен оф д меч, заслужија да си победат и д асе пласираат понатаму. Аргентициве ја тепаа Коста Рика и мислеа готово е, Уругвај е копија од нив. И како што вика Алекс, може сме фанови на Бразил
--- надополнето: Jul 17, 2011 1:04 AM ---
Corinthians have just put in new offer for Tevez. £38m, extra for appearances and trophies but there's a penalty clause; he can't take them.
види неколку страни поназадодеднаш сите навивачи за уругвај...