Што забележуваат жените кај мажите и обратно?

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
Малце бараш...
Хаха :) Тоа е сепак профил на мојот совршен маж. Што реално, е тешко да го најдам. Па, би се задоволила и со помалце од ова, ама најважните работи да ги поседува :)

FortuneTeller

ВРАГ
Член од
20 мај 2011
Мислења
476
Поени од реакции
138
Fallen. напиша:
Хаха :) Тоа е сепак профил на мојот совршен маж. Што реално, е тешко да го најдам. Па, би се задоволила и со помалце од ова, ама најважните работи да ги поседува :)
Е кои се тие најважни работи?

Иначе он: Очите

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Не е тешко, стварно малку бараш и не треба да се откажуваш предвреме :).

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247
Ние, у глобала, „предиспозициите“.
Тие .... кој има поголем.... автомобил за вожња низ град.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.602
Поени од реакции
8.656
Јас лично насмевката. Можеби звучи глупаво, а ведрите и позитивни луѓе имаат специфична насмевка. Никогаш не ме привлекувале екстра згодни мажи.
А имаат ведри лица, ведри насмевки.... се останато е помалку важно.

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Насмевка и начинот на кој се носи.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Сакам да има правилни црти на лицето, убави заби, не превисок, не пренизок, не набилдан, не кускуле... Убаво да мириса, да не е нападен и наметлив, ухх да е начитан. Паметен, да сака да учи и да го бива за тоа што го работи. Да има самодоверба ама да не се истакнува со тоа. Има уште, али да не навлагам у детали :)
http://www.interpol.int/Public/Wanted/Search/Recent.asp

Na ovoj poznat dating site ima takvi kako vo tvojot opis, ne previsoki ni preniski, ni crni ni beli, ni stari ni mladi, ni debeli ni slabi...middle of the road decki...:D

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.155
Поени од реакции
18.184
Петата се гледа на жената,петичката...Ако пета нема,ако и е скапана,онадена..не ја бива ,фрли ја!
Ова е мислењето на Клаусот.
А мое, физички :очи,нозе и гз.Психички:смисла за хумор и неуфилманост.

Член од
3 март 2009
Мислења
601
Поени од реакции
178
http://www.interpol.int/Public/Wanted/Search/Recent.asp

Na ovoj poznat dating site ima takvi kako vo tvojot opis, ne previsoki ni preniski, ni crni ni beli, ni stari ni mladi, ni debeli ni slabi...middle of the road decki...:D
Хаха фала што се грижиш за мене :) Али, една работа е што иам дечко, а друга... Што не ми се свиѓа запознавање преку такви јавни сајтови или огласник или нешто... Ко да не можам вака обично да си запознаам некој :)

Член од
15 јули 2011
Мислења
3
Поени од реакции
1
Kako prvo mene me interesira negoviot odnos kon zenskiot rod. Dali znae da ceni i pocituva tugi odluki , dali e ljubezen . kako se odnesuva kon edna i poveke zeni i pred se dali e stabilen . Kako vtoro me interesira dali se postojani negovite nameri ili samo kolku da si gi zadovoli negovite maski potrebi. na treto mesto mi e izgledot nemora da e nekoj ubavec ama pak da ima nekoja sredina. najmnugu sto me interesira od fizickiot izgled e negoviot interes samiot kon sebe da bide sreden i ubavo oblecen , no toa i ne znaci deka oblekata treba da bide mn. skapa.:)

A

Antigona

Гостин
Погледот, потоа изразот на лицето(дали е нервозен, скиснат, заспан, спремен за флерт, расположен за зезање, лут .....) и на крај како изгледа ( дали е испотен, дали е извалкан, со скината гардероба и такви некои ситни детали)

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Погледот, потоа изразот на лицето(дали е нервозен, скиснат, заспан, спремен за флерт, расположен за зезање, лут .....) и на крај како изгледа ( дали е испотен, дали е извалкан, со скината гардероба и такви некои ситни детали)
Ме опишуваше мене?

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.546
Жените кај мажите: длабочина на џеб и автомобилот
Мажите кај жените : гради и задник

Kajgana Shop