DarkoG
Better then ever before.
- Член од
- 19 август 2008
- Мислења
- 701
- Поени од реакции
- 81
поарно трицепс со гради и бицепс со грб. Кардио нека прави во деновите кога не тренира мускулни групи.Здраво.Ќе ве молам да ми кажете дали оваа рутина е ОК (за мој другар е)
Понеделник: Бицепс,гради, стомачни, кардио
Среда: Трицепс, грб, стомачни, кардио
Петок: Нозе,рамо,стомачни, кардио
И плус некој совет за исхрана нешто ова она. Он е онака слаб само сака да набаци малце мускул (нешто како Тони Зен)
Фала ви многу многу однапред.
ПС: Не сака да пие никакви суплементи ... ништо друго освен природно како порано пред 50 - 60 години кога немало такви работи ...
--- надополнето: Jul 12, 2011 3:16 PM ---
2 или 3 кила мускулна маса за месец е многу тешко да качиш, а и според годините не би ти препорачал да одиш втеретана. Јади повеќе за да качиш маса и да мениш категорија а за мускулна маса ти треба многу времеЗдраво на сите,Јас сум нов на форумов и имам 13 години.
Тренирам Бокс подолго време,иам 53,4 килограми и сум 1,63 висок,така да сум во Bantamweight категорија...
Сакам да постигнам Featherweight категорија која максимално е 57,2 кг а минимално 55,5 килограми...
ее сега сакам тоа да биде во мускули,и што е можно побрзо затоа што ме чека борба за околу 1 месец па сакам да бидам во Featherweight категорија...па предложете некои вежби...