Copa America 2011, Argentina

А

Анноун

Гостин
абе арно ми текне прееска дека и чиле и перу се пласирани , ја сменив 1X (1.18) си ја ставив место кец (1.75):pos: .
не сакам да влезе коста рика , дошле и они и мексико на екскурзија со подмладени тимови . ќе им пишам писмо со предлог едно од двете места што ги даваат со покана , во 2013 да го дадат на македонија. да видат они како се игра фудбал .

инаку за утре многу битно , венецуела досега нема примено гол , а парагвај нема победа. губат сонародниците на касандра и ранду !

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Се изначитав брат,2 пати ме тераш да ја читам истата страна ама ништо не најдов во врска со поставеното прашање...
Пласирани се и двете, не им треба ни Санчез ни никој... втори состави, рекреативно...

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Пласирани се и двете, не им треба ни Санчез ни никој... втори состави, рекреативно...
Ах,што било работава,никако да сватам:),фала.....
Ај можи ќе влези второто па да гледаме малце фудбал...
п.с: Не ја тупам бре....хехе....

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Aјде полека полека ќе се истепаат овие

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Да добиеш црвен на ваков натпревар треба посебен талент...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
абе арно ми текне прееска дека и чиле и перу се пласирани , ја сменив 1X (1.18) си ја ставив место кец (1.75):pos: .
не сакам да влезе коста рика , дошле и они и мексико на екскурзија со подмладени тимови . ќе им пишам писмо со предлог едно од двете места што ги даваат со покана , во 2013 да го дадат на македонија. да видат они како се игра фудбал .

инаку за утре многу битно , венецуела досега нема примено гол , а парагвај нема победа. губат сонародниците на касандра и ранду !
Убоо си напраил, 1-0 :D

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Па нека си ебат мајката

Толку промашвања :tapp:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ова беше еден од нај чудните мечеви кои сум ги гледал веќе со години.
Па мислам дека овакво издание на копа америка никој не очекуваше, се согласува ли и некој друг со мене?
Секогаш го гледам ова натпреварување поради фудбалските вештини кои во Европа се базираат повеќе на тактика, и секако голеадата, но ова издание... празно некако :[

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ова беше еден од нај чудните мечеви кои сум ги гледал веќе со години.
Па мислам дека овакво издание на копа америка никој не очекуваше, се согласува ли и некој друг со мене?
Секогаш го гледам ова натпреварување поради фудбалските вештини кои во Европа се базираат повеќе на тактика, и секако голеадата, но ова издание... празно некако :[
Zgolemen kvalitet = izednaceni ekipi slicno bese i na svetsko sepak ne e ova kopa amerika od 1959 godina.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Добро, овој натпревар тргнете го на страна... луѓето се измачија да заврши нерешено на крај оној идиот од корнер ја усра работата :pos:
Always one of them... :)

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Овие се скроз наскроз сунце им јужно америчко! Цела утакмица уништија за да им заврши според планот а при такви услови да се растепаат и црвени да добиат па неписменине и автогол си акнаа у 93 :tapp:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.638
Поени од реакции
22.674
Сега, со било каква победа Уругвај е 2ро место. Дали само јас мислам дека на Уругвај повеќе им одговара нерешено, бидејќи ако бидат 2ро во нивната група играат против Аргентина?:icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom