Copa America 2011, Argentina

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
знај некој зошто не играат Варгас,Гуереро и Вилчез за Перу?

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
јбг, а јас ГГ ја играм :/
Не бе се зезам. Не ги знам правилата ама како што пресметав, три групи се, значи од две групи ќе одат по три екипи понатаму. Костарика веќе заврши со 3 бода на трето место а овие двете имаат по 4, така да треба да се пласирани веќе без разлика на се.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Вториот од оваа група ќе игра со Аргентина... излеа не сакаат овие втори да бидат! :icon_lol:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Не бе се зезам. Не ги знам правилата ама како што пресметав, три групи се, значи од две групи ќе одат по три екипи понатаму. Костарика веќе заврши со 3 бода на трето место а овие двете имаат по 4, така да треба да се пласирани веќе без разлика на се.
не одат по 3 туку 2 од третопласираните екипи одат понатаму. Засега Коста Рика и Уругвај одат понатаму, а Бразил испаѓа, но Бразил и Уругвај имаат натпревар помалку од Коста Рика.

Едит: И + Уругвај е во група со Чиле и Перу

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Си ја средија работата овие два тима и се ладат сега, така требаа и фаворитите, ова ден одмор плус ќе им дојдеше ама кога не се сфаќа работата озбилно од почеток, accidents happen.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Не да е местена X оваа :)
ИОшоно, ти имаш онлајн бетинг, кажи шо коеф е за X конечен?

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
не одат по 3 туку 2 од третопласираните екипи одат понатаму. Засега Коста Рика и Уругвај одат понатаму, а Бразил испаѓа, но Бразил и Уругвај имаат натпревар помалку од Коста Рика.

Едит: И + Уругвај е во група со Чиле и Перу
Истото ти го напишав. Од две групи ќе се пласираат по три. Значи 2 третопласирани. Костарика има 3 бода, значи овие две дури и со пораз се пред неа, therefore си ја завршиле работата.
--- надополнето: Jul 12, 2011 11:14 PM ---
Не да е местена X оваа :)
ИОшоно, ти имаш онлајн бетинг, кажи шо коеф е за X конечен?
3.60 беше.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Nema vrska ne e mestenka utakmicava toj sto ke e vtor ke igra so Argentina takada igraat na pobeda. A Urugvaj ke mora da tepa i ako tepa ke bide vtor ako ima pobednik na ovaa ako izigraat nereseno togas Urugvaj so pobeda e tret i ke igra so Kolumbija.

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Да не знае некој зошто Санчез не игра????

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Истото ти го напишав. Од две групи ќе се пласираат по три. Значи 2 третопласирани. Костарика има 3 бода, значи овие две дури и со пораз се пред неа, therefore си ја завршиле работата.
--- надополнето: Jul 12, 2011 11:14 PM ---

3.60 беше.
Сега што коеф е?

Иначе има логика да не биде договорена X, ама од друга страна, што промашија и двата тима, додади на тоа дека играат со резервни играчи...

Сеедно, добар фудбал засега.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Nema vrska ne e mestenka utakmicava toj sto ke e vtor ke igra so Argentina takada igraat na pobeda. A Urugvaj ke mora da tepa i ako tepa ke bide vtor ako repa na ovaa nekoj ako izograat nereseno togas Urugvaj so pobedactret i ke igra so Kolumbija.
Шала беше дека е местена, ама не ми изгледа како да играат на победа :) И двете екипи се без најдобрите, повеќе на тренинг ми личи утакмицава...
--- надополнето: Jul 12, 2011 11:17 PM ---
Да не знае некој зошто Санчез не игра????
Немој сега да ја тупите, малку ве трпиме со Меси уште со овој да почнете :) :) :)
Се зезам, читај поназад...

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Шала беше дека е местена, ама не ми изгледа како да играат на победа :) И двете екипи се без најдобрите, повеќе на тренинг ми личи утакмицава...
--- надополнето: Jul 12, 2011 11:17 PM ---

Немој сега да ја тупите, малку ве трпиме со Меси уште со овој да почнете :) :) :)
Се зезам, читај поназад...
Се изначитав брат,2 пати ме тераш да ја читам истата страна ама ништо не најдов во врска со поставеното прашање...

Kajgana Shop

На врв Bottom