Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.620
- Поени од реакции
- 59.444
уругвај мехико
местена е хзнај некој зошто не играат Варгас,Гуереро и Вилчез за Перу?
јбг, а јас ГГ ја играм :/местена е х
Не бе се зезам. Не ги знам правилата ама како што пресметав, три групи се, значи од две групи ќе одат по три екипи понатаму. Костарика веќе заврши со 3 бода на трето место а овие двете имаат по 4, така да треба да се пласирани веќе без разлика на се.јбг, а јас ГГ ја играм :/
не одат по 3 туку 2 од третопласираните екипи одат понатаму. Засега Коста Рика и Уругвај одат понатаму, а Бразил испаѓа, но Бразил и Уругвај имаат натпревар помалку од Коста Рика.Не бе се зезам. Не ги знам правилата ама како што пресметав, три групи се, значи од две групи ќе одат по три екипи понатаму. Костарика веќе заврши со 3 бода на трето место а овие двете имаат по 4, така да треба да се пласирани веќе без разлика на се.
Истото ти го напишав. Од две групи ќе се пласираат по три. Значи 2 третопласирани. Костарика има 3 бода, значи овие две дури и со пораз се пред неа, therefore си ја завршиле работата.не одат по 3 туку 2 од третопласираните екипи одат понатаму. Засега Коста Рика и Уругвај одат понатаму, а Бразил испаѓа, но Бразил и Уругвај имаат натпревар помалку од Коста Рика.
Едит: И + Уругвај е во група со Чиле и Перу
3.60 беше.Не да е местена X оваа
ИОшоно, ти имаш онлајн бетинг, кажи шо коеф е за X конечен?
Сега што коеф е?Истото ти го напишав. Од две групи ќе се пласираат по три. Значи 2 третопласирани. Костарика има 3 бода, значи овие две дури и со пораз се пред неа, therefore си ја завршиле работата.
--- надополнето: Jul 12, 2011 11:14 PM ---
3.60 беше.
Шала беше дека е местена, ама не ми изгледа како да играат на победа И двете екипи се без најдобрите, повеќе на тренинг ми личи утакмицава...Nema vrska ne e mestenka utakmicava toj sto ke e vtor ke igra so Argentina takada igraat na pobeda. A Urugvaj ke mora da tepa i ako tepa ke bide vtor ako repa na ovaa nekoj ako izograat nereseno togas Urugvaj so pobedactret i ke igra so Kolumbija.
Немој сега да ја тупите, малку ве трпиме со Меси уште со овој да почнетеДа не знае некој зошто Санчез не игра????
Се изначитав брат,2 пати ме тераш да ја читам истата страна ама ништо не најдов во врска со поставеното прашање...Шала беше дека е местена, ама не ми изгледа како да играат на победа И двете екипи се без најдобрите, повеќе на тренинг ми личи утакмицава...
--- надополнето: Jul 12, 2011 11:17 PM ---
Немој сега да ја тупите, малку ве трпиме со Меси уште со овој да почнете
Се зезам, читај поназад...