Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
demotivation.us_Waiting-for-results-Is-often-more-stressful-than-the-test-itself_130585401519.jpg

Со среќа дечки после, иако осеќам дека на овие ќе им падне серверот после :)

ke moze nekoj da ja pise granicata ako ja znae so kolku boda moze da se pomine po makedonski jazik i angliski

Идете на страната и после кај резултати, сега дава да си бираш школо, град и предмет (само македонски, турски и албански има), али внесов податоци и ми вика дека такви податоци не се пронајдени. Кај и да е треба да има.

ако капацитетите им се како лани ... ќе гледаме куп нервози и паднат сервер ... убаво им реков да им рентаме кајгана инфраструктура малце да не ве нервираат овака ...

Идете на страната и после кај резултати, сега дава да си бираш школо, град и предмет (само македонски, турски и албански има), али внесов податоци и ми вика дека такви податоци не се пронајдени. Кај и да е треба да има.
Истото и кај мене се дешава...почекајте уште 5 минути (:

Имате резултати на страната погоре што ја остави Bidikov, ја македонски со 3, француски со 4, со среќа нека ви е. :) Задоволен сум.

Сестра ми има 4ка мак и 4ка анг, ќе ја скршам, џабе 2 недели ја учев англиски хахахаа

Македонски 5ка - 92.47 ... англиски 5 - 99.96 .... уффф ама се израдував за ова второво...

Ејјјјјјј како може бе да биле подобри резултативе од матурата кога ја лани имав 94 перцентили и имав 4ка, спуштена е границава сигурно :) Или па смениле бодување.

Ејјјјјјј како може бе да биле подобри резултативе од матурата кога ја лани имав 94 перцентили и имав 4ка, спуштена е границава сигурно :) Или па смениле бодување.

перцентили се сјебана работа ... воопшто неможе да се спроедувате лани со оваа година .... иначе ви реков полека ајде нека се јави кој го прегоре серверот...

Ајде сега рачунајте си конечно бодови за на факс :)))))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom