Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Другар заебанција ти е ова?
Според ова Македонски имам 5ка а Англиски 4ка.
Па не е можно бе човече

само ви ја споделив страницата дур да ја најдете сите - сега истото се отвара и на matura.gov.mk така да резултатите не ги смислувам јас ...

- http://rezultati.mon.gov.mk/ то4на ли е оваа страна не ми е јасно македонски имам 3 со процент прв 6.69 а англиски 2 процент 20.49

Другар заебанција ти е ова?
Според ова Македонски имам 5ка а Англиски 4ка.
Па не е можно бе човече

Точно е бе зашо да не е точно, и да е грешка ќути си :D:D:D:D:D:D

а сто е тоа процент прв што пише таму ? зна ели некој

Македонски 4ка - 57,12
Англиски 4ка - 61,58

задоволен :)

дечки после иницијалните реакции од различни луѓе почнувам да имам сомнежи околу резултативе - или се премногу неофицијални или нешто системот греши или не внесле се како треба ... по се изгледа ќе чекате до среда на огласни табли во училишта....

Македонски 4ка и англиски 4ка .... ОК е.

дечки после иницијалните реакции од различни луѓе почнувам да имам сомнежи околу резултативе - или се премногу неофицијални или нешто системот греши или не внесле се како треба ... по се изгледа ќе чекате до среда на огласни табли во училишта....
и јас мислам така

Македонски 4ка - 82.64
Англиски 5ка - 91.28

Презадоволен :)

и јас мислам така

На кој датум се официјалните резултати по училиштава?

Во Среда ќе ги има на огласните табли во училиштата.

Македонски - 3 27.3
Англиски јазик - 3 52.31

Не е лошо, Македонски не напишав ни есеј очекував нешто подобра оценка Англиски ама задоволен сум :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom