- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.271
- Поени од реакции
- 8.388
Влае, и кај мене до 1-ви можешe само 20мб, ама од 1 може и 50мб, т.е. и тие пакети се достапни
Јави се и прашај повторно.
kaj tebe e lan ili kabel, posto kaj mene e kabel zatoa nemozelo

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Влае, и кај мене до 1-ви можешe само 20мб, ама од 1 може и 50мб, т.е. и тие пакети се достапни
Јави се и прашај повторно.

Твојот интернет е 20 мeгабита т.е. би требало да симнуваш со околу 2100кб/с. Пушти некој торент од Замунда, и постирај резултат т.е. скриншот од данлоад и аплоад![]()

Денес изгледа пак тестираат нешто. Ова е од пакетот 50 Мбпс, со кабелот штекнат директно во компјутер, а брзината ми е околу 9 мегабајти во секунда, односно ја „цепам“ целата 100 мегабитна порта.
Прегледај го приврзокот 32325
Никој до сега не пиша, ама јас мора да го спомнам. Бидејќи поминувам доста време на online игри, и многу ми е битен пингот, мора да кажам дека од почетокот на месецов МАКСИМАЛНО го средија пингот со сите држави. Претходно имаа некои проблеми со конекцијата во Србија (имав преку 130 пинг), ама од први имам само 10-15, што е фантастично. Исто така скоро и да нема држава во Европа каде што имам над 70 пинг. Едноставно - перфекција.
Баш слушав и од други луѓе што го користат овој нет, викаат максимално го средиле...
kaj tebe e lan ili kabel, posto kaj mene e kabel zatoa nemozelo![]()

Кај мене е исто така кабел, но колку што знам јас ова незначи дека немаш можност за 50 мегабита, двапати се јавив, кажав адреса, и пакетот којшто го имам во моментов, и никој не ми спомна дека немам можност, само дека ќе морам да чекам до 1-ви, што значи уште 20-на дена![]()
SRAMOTA 3 dena neam net se javuvam 3 dena im treba ekipa da pratat eve i nedela ke fati i pak nisto, stvarno se katastrofa nevidena
druze vo firma netot ni treba za rabota koga ke se javam ocekuvam vo rok od 24 saata da pratat lugje a ne 3 dena da me maftaat
koga dojdoa kaj mene posto prijaviv defekt, deckoti za internetot kazaa deka ova e kabel e maksimium e 20mb, a lan 50mb
Ti od 1 ke go stavis ovoj 50 sto e ?