Фан Клуб: Арсенал

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Чамак,Вела,Волкот ги рачунаш за да бидат напаѓачи на екипа што треба да освојува титули?? Вие везе од животот си немате излеа бе !!! И манчестер го има валенсија,парк,нани,обертан и слично па го купија ешли јанг !! така?? и сити ги има таму еден тон леви бекови па го купија клишии !? и реал мадрид има еден тон среден ред играчи па пак купи нури сахин ваму таму !! Вие сте глу.и излеа.. што има врска ако имаш напаѓачи кој од тие 70 посто се просечни играчи и се тешки дрвцаа !!! Додека вака размислувате екипите се појачуваат се праат појаки и осовјуваат додека ти ке се нервираш со волкот,вела,бентнер и шамак(незнае топката со нога да ја удри ) . размислувајте малце !! И барса има средина најака у свет па го сака фабрегас..за да појача место бускетс или слично !! ке ротира иниеста у лево крило а фабрегас со чави и бускетс у средина !! ее дечки бе вие со тој памет нигде имаме ваму играчи не ни требаат,а какви не е битно
И што ако имаат тон играчи,тие тон играчи да не им донесоа титула???
Самба,Бејнс и Жервињо.,,плус да останат Фабрегас и Насри,ништо друго

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.385
Поени од реакции
12.813
не им донесоа титула(Премиер лига),но им донесоа барем ФА куп,додека ние бевме заебани од такви просечни играчи и го изгубивме Карлинг Купот.Несакам да кажам дека Шчезни и Кош се просечи,тие може ке станат мн добри играчи но сега за сега имаат само потенцијал.Нас ни треба она завршното.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
уклучи интелегенцијата малце ,свати ме што сакам да ти казам,дека иако имаат играчи еден тон на некоја позиција(како арсенал у напад и све камења) ама пак купуваат за да се појачаат мењаат праат за да освојат да се борат,а арсенал вика имаме напаѓачи не ни требаат !! А напаѓачите им се дрва бентнер ,вела,чамак али битно има

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
уклучи интелегенцијата малце ,свати ме што сакам да ти казам,дека иако имаат играчи еден тон на некоја позиција(како арсенал у напад и све камења) ама пак купуваат за да се појачаат мењаат праат за да освојат да се борат,а арсенал вика имаме напаѓачи не ни требаат !! А напаѓачите им се дрва бентнер ,вела,чамак али битно има
Уклучи и ти малку интелегенцијата и сфати дека во никој случај не можеш да ги споредуваш Манчестер Сити и Арсенал на трансфер пазарот. Арсенал има десетина пати помал буџет од Манчестер Сити, па му доаѓа ко да споредуваш богаташ со сиромашен човек кој колку троши.
Или ти сакаш Венгер да излезе ко глупакон Реднап на прес конференција и јавно да си ги каже своите цели а? Е тек тогаш ќе може да ги земе. Не гледаш дека Сити и Тотенхем веднаш се вклучуваат по трка за играч Арсенал што го сака или за некој поранешен играч на Арсенал??

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.385
Поени од реакции
12.813
Во никој случај Арсенал не е сиромашен клуб,само е воден од интелигентен ТВРДОГЛАВ менаџер,чија тврдоглавост му влиае на успехот,башка управата ни е урнебес.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Во никој случај Арсенал не е сиромашен клуб,само е воден од интелигентен ТВРДОГЛАВ менаџер,чија тврдоглавост му влиае на успехот,башка управата ни е урнебес.
Да, да, у право си. А пари имаме повеќе и од Челзи и од Сити. Море немаме повеќе ни од Њукасл. Тргни од таму кои се сопственици на Арсенал.

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
Не сум во тек бидејќи немам време Насри и Фабрегас заминаа од тимот ?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.506
Поени од реакции
10.261
Да, да, у право си. А пари имаме повеќе и од Челзи и од Сити. Море немаме повеќе ни од Њукасл. Тргни од таму кои се сопственици на Арсенал.
Абе види сега.Тим ко тим , Арсенал е у ТОП 3 најбогати клубови у свет,зад Барса и Манчестер.Но ако гледаме колку мани имат газдите,ха тогаш ми станува жал.И плус колку само се испуштаме за трансфери.Најголемиот трансфер е Аршавин 16 м.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ај доста се замарате со трансфери и изигравате менаџери кој како и каде би играл. Мислите така е се што лета се јаде. Ај уживајте во видеово а за трансфери и колку пари има Арсенла има кој да му ја мисли.

http://www.arsenal.com/news/news-archive/free-video-watch-our-dream-team-in-action

Не сум во тек бидејќи немам време Насри и Фабрегас заминаа од тимот ?
Сеуште не а според мене нема ни да одат, евентуално Насри поради доаѓањето на Жервињо доколку официално дојде.

Значи до сега секогаш Венгер горе доле наоѓал достојни замени за играчи што напуштале (ѕвезди зборам).

За Насри и Цеск најискрено што ќе биде нека биде ако одат преку таквоото. Секако титула не ни донесоја. За победа се потребни 11 играчи а не 2ца. Ако зависиме од нив 2 тогаш наебавме.

Плус за Насри колку и да е маестрален сепак пргав карактер има. Со галас беше скаран но сите го кривевме Галас а од каде знаеме кој е крив? Во една изјава кажа дека проблемот кај младите играчи е во тоа што “стануваат“ од 20 ѕвезди и не слушаат постари. Колку што разбрав тоа беше наменето за Насри. Сепак треба да се слушаат постари.

А ти Аршесавин пази како се изразуваш и немој да кажуваш кој е глуп или паметен затоа што никого не познаваш лично па за да кажуваш така, а и ти изгледа не ја свати поентата на игор. А да ти ја објаснувам нема потреба затоа што толку имаш памет нема да сватиш. Само пази те видоа кој си на ФБ затоа пази како се изразуваш :p

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Барселона и Реал купуваат играчи бидејќи се натпреваруваат и на тоа поле. Зошто го купија Ибрахимович, да не им требаше случајно? Го купија чисто како одговор на транферорт на Кристијано во Реал. Ибра беше тотално промашување, ама челниците на Фарса не се потресоа многу.

Фабрегас се повеќе ми мириса на Рејес. Би требало да се сеќавате на играчов, изигра две топ сезони во Арсенал и заплака по Реал, и ондак замина таму а следната сезона почна да менува клубови па ја испроба пола Примера. Без разлика дали Фабрегас сака да оди во Фарса, јас лично секој ден се помалку го почитувам. Зошто? Едноставно, дури и ако не сака да оди во Фарса, требаше да излезе и да каже „Ова се само глупости, Јас сум играч на Арсенал и точка“. Арно ама ако дечкото стварно сака да си оди, ондак јас би го пуштил, па нека му ја упропастат кариерата како на Хлеб. Искрено кажано би ми било МИЛО да биде така.

Секоја чест на исклучоците, но играчите што дошле и заминале од Арсенал во ерата на Венгер, не направиле кариери. Тоа значи дека воопшто не биле добри за големи тимови, Единствено Венгер знаел да го извади максимумот од нив и тие да изгледаат како одлични играчи.

Ако Фабрегас оди во Барселона, првите две сезони ќе се изнаседи на клупа, единствено би се задишал од навивање и славење на голови и можда ќе влегува да ги изигри последните 10 мин. А Фабрегас не ми изгледа таков играч, веќе на полусезона ќе плаче да се врати назад (исто како Хлеб).

Малиот мочко Насри ќе замине, ако не сезонава тогаш наредната, бидејќи го изгуби сиот кредибилитет кај навивачите, тој ќе биде Адебајор 2.0. Ќе игра добро, ќе дава голови ама фановите нема да му ја даваат истата подршка. Насри е готов.

Да сум на место на Венгер би кренал раце од Фабрегас и Насри и би се концентрирал на англичаните, прво на тие што се во тимот Волкот, Вилшир и Гибс. Тие да бидат костурот на тимот. Англичаните, знаеме се преценети, нивната висока цена ќе ги одвраќа предатор - клубовите како Шити, англичаните во големите клубови се полојални и кога би заминувале тие никогаш нема да направат трансфер во ривалски клуб. Неговата најголема грешка е што не купува англичани, се надеваме дека летово тоа ќе се промени.

Се начитавме глупости последниве денови и сите сме фрустрирани, англиските медиуми се склони да го омаловажуваат Арсенал, посебно откако е Венгер менаџер. Но тоа што вистински најмногу не фрустрира е тоа што нема адекватен одговор од Арсенал, односно нема никаков одговор. Ако сакаме да успееме мораме да се научиме да ги играме тие шпекулативни игри како Утд и Фарса, да праќаме понуди и да шириме муабети дека сме заинтересирани за секој малку подобар играч.

Со познатиот арсеналов пристап кон транферите ние сме последните џентлмени во фудбалот а бидејќи светот на фудбалот се промени оваа фудбалска џентлменска категорија мора да умре.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
http://www.goal.com/en/news/9/england/2011/07/07/2564292/when-did-arsenal-become-manchester-citys-feeder-club-ian
Иан Рајт го напаѓа Венгер,искрено во право е човекот.Го советува Венгер да ги земел Компани и Харт од сити ,а не сити нас да ни ги зима топ играчите.
Клиши во комбинација со добри играчи не ми иде, ај да кажеше за Денилсон ќе се сложев

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Ај доста се замарате со трансфери и изигравате менаџери кој како и каде би играл. Мислите така е се што лета се јаде. Ај уживајте во видеово а за трансфери и колку пари има Арсенла има кој да му ја мисли.

http://www.arsenal.com/news/news-archive/free-video-watch-our-dream-team-in-action

Сеуште не а според мене нема ни да одат, евентуално Насри поради доаѓањето на Жервињо доколку официално дојде.

Значи до сега секогаш Венгер горе доле наоѓал достојни замени за играчи што напуштале (ѕвезди зборам).

За Насри и Цеск најискрено што ќе биде нека биде ако одат преку таквоото. Секако титула не ни донесоја. За победа се потребни 11 играчи а не 2ца. Ако зависиме од нив 2 тогаш наебавме.

Плус за Насри колку и да е маестрален сепак пргав карактер има. Со галас беше скаран но сите го кривевме Галас а од каде знаеме кој е крив? Во една изјава кажа дека проблемот кај младите играчи е во тоа што “стануваат“ од 20 ѕвезди и не слушаат постари. Колку што разбрав тоа беше наменето за Насри. Сепак треба да се слушаат постари.

А ти Аршесавин пази како се изразуваш и немој да кажуваш кој е глуп или паметен затоа што никого не познаваш лично па за да кажуваш така, а и ти изгледа не ја свати поентата на игор. А да ти ја објаснувам нема потреба затоа што толку имаш памет нема да сватиш. Само пази те видоа кој си на ФБ затоа пази како се изразуваш :p

drugar ja sam kazhav koj sum .. kazhav kaj sum ostail komentar i koj ima najveke likes tamu !! i da neam od so da se pazam !!! i plus nikogo ne navrediv samo mu kazav da ukluci intelegencijata malce i da svati so zboram a ne da mi menja moi mislenja

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
drugar ja sam kazhav koj sum .. kazhav kaj sum ostail komentar i koj ima najveke likes tamu !! i da neam od so da se pazam !!! i plus nikogo ne navrediv samo mu kazav da ukluci intelegencijata malce i da svati so zboram a ne da mi menja moi mislenja
Море се заебавав со тоа. А тоа дека не навреди прочитај малку како се изрази. Секој има право на свое мислење и гледање и ако некој не се сложува со тоа неможеш да го наречеш глуп.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.852
Поени од реакции
503
Најлошо е тоа што во клубот на Венгер почнаа и французите да му го вртат грбот ги зима од некој си третолигаши ги прави играчи и потоа му бегаат... фламини, клиши еве го сега насри кој е на ред сања да изразе незадоволство од титули и да си замине... Шпанец некој ако земе и ако го направе играч за некоа година понуда од реал, барса не може да одбие, најјарно е да припазе внимание на Англиските играчи Вилшер, Гибс, Лансбери, Афобе, Рамзи (велс) Волкот оти во нив гледам иднина во Арсенал, а не иднина во некој друг клуб. Насри и да потпише нов договор нема да биде истиот играч се покажа пред фановите зошто сака да игра во Арсенал, безразлика кој играч, каков и да е не треба да помисле на трансвер во ривалите без разлика на ситуацијата во клубот а Насри го искажа сето тоа незадоволство, така да ако остане наредната сезона во Арсенал и фановите ќе ја покажат ''љубовта'' кон него а и да се потсетим пред 3 години кога потпиша во Арсенал го споредуваа со Пирес дури изјавуваше сакал да го достигне според мене никогаш нема да биде како Пирес. Исто така сигурно има нешто гнасно во неговиот карактер кавгата со Галас еве сега поврзувањата со манчестер, така да сега од некоа страна и јасно ми е зошто Доменеш не го зел на светско...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Writing in his column for The Sun, Wright said: "Gael Clichy's move to Manchester City wouldn't bother me much in normal circumstances as Kieran Gibbs is coming through nicely.

Глупости!
И вие пак читајте го Рајт.

Kajgana Shop

На врв Bottom