Небезбедни и скапи кинески возила на нашите патишта?

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување
Da na kanalot na masinski go vidov slucajno se pogodiv tamo

мислам дека цената е 10 000евра не е дадено од кинезите туку нешто помалку околу 8000 евра значи нашите продавачи ги продава нешто повеќе 10 000 евра,
ако добро се сеќавам некаде 1994-96 година кога јужнокорејска компанија DAEWOO ги промовираше Даеву Тико по цена 8000 долари по парче во тоа време и нашите продавачи ги препродава за 15-16 000 марки кое денешно еквивалент 9 000 евра и тие DAEWOO компанија кога начул дека нашите ги напумпале цената се шокирале и така и тоа кинеската кола само што кинезиве не се шокирале;)

лол
8000 евра а нив во фабриката изгледа ги чини 4000-5000

и шо очекувате вие од 5000 евра? пластично кинеско и евтино срање
не дај боже да одиш на автопат негде и ако дојди до ексидент тешко да се спасиш
па до задните седишта ќе се уништи цела кола

за ова другото индиско срање (тата нано) да не правам муабет - нема ни тркало да остани

мене мил ми е животот
да купуваме германски производи :)

така е и јас не би купил кинеско и индиско срање поарно германска кола закон е швапска си е швапска:)

Shuanghuan CEO

http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=IBQ5TJQjWG0=&type=&new=&file=uxYFy7VMG7ObgS155d6dig==&q=mBoFQF96u/QcJFZhwTLyVBmFTPdmxOZZVUnoNCJAKntiZKxABjToJZ0DphIEQib4m1 yuTuNBNNGEhpRbChx1JUWS7amGVBf

804521afe2b24678a9d702d51f97985e.jpg
14,900 евра :S за 5.000 евра помалце ке купиш дачиа дастер што сигурено е поквалитетен од ова ;)+пази дачиата користи рено мотор!
--- надополнето: Jun 30, 2011 2:15 PM ---
лол
8000 евра а нив во фабриката изгледа ги чини 4000-5000

и шо очекувате вие од 5000 евра? пластично кинеско и евтино срање
не дај боже да одиш на автопат негде и ако дојди до ексидент тешко да се спасиш
па до задните седишта ќе се уништи цела кола

за ова другото индиско срање (тата нано) да не правам муабет - нема ни тркало да остани

мене мил ми е животот
да купуваме германски производи :)
Ти знаеш шо се 5.000 евра нив ги чини најмногу 2.000 евра.. :))

14,900 евра :S за 5.000 евра помалце ке купиш дачиа дастер што сигурено е поквалитетен од ова ;)+пази дачиата користи рено мотор!
--- надополнето: Jun 30, 2011 2:15 PM ---

Ти знаеш шо се 5.000 евра нив ги чини најмногу 2.000 евра.. :))

хех и јас претерав

2000 е
уште полошо
ќе ти излезат тркалата не дај Боже

ново си е ново
жими џони в панталони

има боље и од швабско... а тоа е шведско....
Жена може бит са села, ауто само из немачке...

п.с. земи Ауди А4 па спореди го со Волвото и ќе прајме муабет.

има боље и од швабско... а тоа е шведско....

е тоа да добра е и шведско ,,saab,, и ,,volvo,, но во македонија има слабо сервисна мрежа одколку германските коли и башка држат цена, споредба ги со АУДИ и БМВ со ВОЛВО или СААБ па ќе прајме муабет ;)

vaka vozam VOLVO S 40 1.9TD '98 mislam deka za taa i slednata godina nema po bezbedno vozilo.No kinezite sigurno zadovoluvaat standard za 92-98 evropski vozila ako ne za 2011.A site letaat po polovnjaci so po 500000km i site so servisni kniski.Ako imate pari za 8-9000 evra mesto staro 6 godini so 3-400000 TDI i toa crveno mislam deka e podobro da prdnes prv vo nova kola otkolku da brises po nekogo.

Море тој шо си има дома, то ќе си фали... и Кано, дури имаше Рено, французите беа најдобри. Сега оп, се сврте политиката :p
ја и даље тврдам дека французите се најбољи

ја и даље тврдам дека французите се најбољи
Ќе заминиме офф топик ама... според тебе и она што го напиша, германските возила се на 3-то место, шведските на второ а француските на прво/

Патем шо го смена реното за волво ако се најдобри?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom